View Single Post
Staro 30.03.2010., 07:56   #756
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kad smo kod Lukasha..

Bio sam u dobrim odnosima sa Freedomima i Djutijevcima. Punkt. Imao sam jedan/dva side questa od Freedomovaca od čega je jedan bio pobiti bloodsuckere u selu. Kako sam harao igrom i rješavao main quest, tako sam se jednom prilikom vratio iz Red foresta i ulazim u Freedom bazu kad ono ekipa nabrijana i puške na gotovs... Naravno, naši odnosi su odjednom zahladili....

Nisam ubio nijednog Freedoma putem (provjerio sam leševe u Red forestu, sve Monolithi). Loadirao sam neki sejv daleko prije nego sam krenuo u Red Forest - obavjestilo me prilikom ulaska u Army warehouse da mi je bloodsucker quest failed (nemam pojma zašto, u Oblivion Lostu afaik nema time limita na side questove) i opet su Freedomi bili ljuti na mene.

Ukratko, iz nekog meni nepoznatog razloga, Freedomi imaju nešto protiv mene
da nisi morti bil također dobar tako i sa Dutijevcima. inače, ne moraš nikoga ubit, ali čim ti pozelene jedni u radaru, automacki si enemy drugima. malo bezveze, ali okej.

nije mi se dogodilo slično, ali recimo, bacio sam kašikaru na monolitovce i naravno, odletila bačva sa metanom u stranu (ona crvena) i jedna budaletina iz freedoma je sa strane pušila lulu mira i dobila gelere. na mjestu je preminuo. rekoh, izolirani incident. pogledam telo, piše, Neutral. rekoh, dobro, nije mi zamjerio.

izlazim iz red foresta i tamo na Barijeri, freedomovci sasuli ceo arsenal u mene, sunce im je8em žarko. i odem do Barkeepa da mi riješi problem sa njima, ali sam ostao loner. on veli riješeno. izađem van iz bara, a ono Dutijevci iz busije opleti po meni. rekoh, jebite se.

vratio se u bar, postao Monolith, pobio ih sve i završio igru bez ispaljenog metka, od red foresta do nuklearke

ovo je bio complete mod 2009, ali bez svog prvog patcha, zato je malo poblesavio
Brko je offline   Reply With Quote