Citiraj:
Autor xlr
Kad smo kod Lukasha..
Bio sam u dobrim odnosima sa Freedomima i Djutijevcima. Punkt. Imao sam jedan/dva side questa od Freedomovaca od čega je jedan bio pobiti bloodsuckere u selu. Kako sam harao igrom i rješavao main quest, tako sam se jednom prilikom vratio iz Red foresta i ulazim u Freedom bazu kad ono ekipa nabrijana i puške na gotovs... Naravno, naši odnosi su odjednom zahladili....
Nisam ubio nijednog Freedoma putem (provjerio sam leševe u Red forestu, sve Monolithi). Loadirao sam neki sejv daleko prije nego sam krenuo u Red Forest - obavjestilo me prilikom ulaska u Army warehouse da mi je bloodsucker quest failed (nemam pojma zašto, u Oblivion Lostu afaik nema time limita na side questove) i opet su Freedomi bili ljuti na mene.
Ukratko, iz nekog meni nepoznatog razloga, Freedomi imaju nešto protiv mene 
|
da nisi morti bil također dobar tako i sa Dutijevcima. inače, ne moraš nikoga ubit, ali čim ti pozelene jedni u radaru, automacki si enemy drugima. malo bezveze, ali okej.
nije mi se dogodilo slično, ali recimo, bacio sam kašikaru na monolitovce i naravno, odletila bačva sa metanom u stranu (ona crvena) i jedna budaletina iz freedoma je sa strane pušila lulu mira i dobila gelere. na mjestu je preminuo. rekoh, izolirani incident. pogledam telo, piše, Neutral. rekoh, dobro, nije mi zamjerio.
izlazim iz red foresta i tamo na Barijeri, freedomovci sasuli ceo arsenal u mene, sunce im je8em žarko. i odem do Barkeepa da mi riješi problem sa njima, ali sam ostao loner. on veli riješeno. izađem van iz bara, a ono Dutijevci iz busije opleti po meni. rekoh, jebite se.
vratio se u bar, postao Monolith, pobio ih sve i završio igru bez ispaljenog metka, od red foresta do nuklearke
ovo je bio complete mod 2009, ali bez svog prvog patcha, zato je malo poblesavio