View Single Post
Staro 30.03.2010., 00:28   #263
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor LorlonWarrior Pregled postova
Evo napokon sam zaigro nešta na DX11...

Ne znam, predpostavljav da vas ima još vamo koji su se već igrali s tim ali meni je to iskreno malo razočarajuće

Igram sada Bad Company, igra rula ofc ali kada stavim DX9 i onda DX11, al najsikrenije, ja mojim okom ne vidim razliku. Bar ovo što moraš izaći iz igre pa onovo ući. Da imam sliku pokraj slike vjerojatno bi vidio, ali ovako uopće ne primjetim. Jedino što primjetim da su FPS na DX9 veći kojih 15%

Al eto, opet ga igram na DX11 i da za sve one znatiželjne, uz neki ok procesor i kulturnu količinu rama možeš igrati ovu igru na Ultra High bez problema na DX11 što ipak znaći da ćemo se ipat naigrat DX11 s HD 5XXX serijama

Enivejs ako ja na mom E5200 @3.3ghz i 4 gige rama mogu igrat bez problema na ultra s DX11, vrlo sam uvjeren da će i većina moći budući da većina ima bolje procesore od mog ^^
Da ako imaju kao i ti monitor 19", ta grafa i je za monitore i reze poput tvog 19" ili isto uvrh glave mog 20". Sve preko toga je već malo too much za tu grafu i ultra settingse....