View Single Post
Staro 29.03.2010., 15:19   #210
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Ha lol McG, pa naravno neznam sto se cudis, neznam sto se svi iscudavaju, kompanija kao nVidija pa da kaze "da failali smo kartice su banana ali svejedno kupujte" ustalom koja ce tu opce firma bilo gdje i za ista priznati da su pogrijesili, nebus niti na kiosu dobil ispriku ako ti je prodavac vratio manje para nego sto je trebao, sad su svi digli buku oko toga jer su jedva cekali da nVidia negdje faila.
Kaj bi se čudil, pa rekel sam već nekolko put da se sve ovo već otpočetka znalo i da smo sve ovo svi očekivali. Samo kaj su svi mislili da nVidia sprema nekaj opako i da zato kasni, a kad sam ja (i još nekolicina ljudi) rekel, da su veće šanse da nVidia izda nekaj kaj je samo malo brže od konkurencije - e onda je bilo da sam ja ATi fanboy, jer nVidia zna kaj radi i zato im treba malo dulje.

Ne dižem ja buku oko toga, niti se veselim nVidijinoj propasti, već sam se s tom rečenicom nadovezal na nVidijinu izrazitu bahatost i sve kaj ide s tim.
Možda sam se trebal malo bolje izrazti, pa reći da nVidia ni u 100 godina sama sebi ne bude priznala zayeb i onda iz toga naučila i dizajnirala proizvod koji bude pomel konkrenciju.
AMD-ATi je zayebal svjetski s R600 i iz toga su izvukli nove ideje i odlično dizajnirane čipove. Valjda bude i nVidiji došlo iz riti u glavu, da je era monolitnih čipa - gotova.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 29.03.2010. u 15:37.
McG je offline   Reply With Quote