View Single Post
Staro 29.03.2010., 13:44   #494
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005

Sreo sam grupu bivših monolitovaca na Jupiter mapi koji su me molili da im pomognem naći utočište u nekoj od postojećih frakcija. Povezao sam ih s Duty, ali nakon što sam odveo predstavnike Dutya do njih oni su se međusobno poubijali
Još mi je to bilo čudno, mislio sam da je neki bug, pa sam otvorio neki prijašnji save i pokušao ponovo, no opet se dogodilo isto...

-->
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Strider - vođa monolithovaca koji su zalutali u Jupiter area nakon što je Strelok "otvorio" zonu. nisu više "čuli" zov Monolitha i probudili su se. nalaze se... pa neću ti reć, probaj ih naći. kad ih nađeš, sve će ti biti jasno.
Mislim da znam tu grupu, ali njihov vođa se nekako drugačije zvao ak se dobro sjećam...

Sreo sam grupu bivših monolitovaca na Jupiter mapi koji su me molili da im pomognem naći utočište u nekoj od postojećih frakcija. Povezao sam ih s Duty, ali nakon što sam odveo predstavnike Dutya do njih oni su se međusobno poubijali
Još mi je to bilo čudno, mislio sam da je neki bug, pa sam otvorio neki prijašnji save i pokušao ponovo, no opet se dogodilo isto...