View Single Post
Staro 29.03.2010., 11:46   #5178
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
ja sam evo tek odnedavno (otkad sam nezaposlen) poceo malo aktivnije igrati MW multiplayer... onako malo sa ekipom, posto jedini imam origigi SN, napravio server pa se "igramo"... uglavnom uspio sam dogurati do cca 20.-og levela, rjesavam pomalo challenge i tako... No nikako da prokuzim koristi li tko od vanjskih igraca (koji nam se ukljuce u sobu) kakve hackove... samo znam da svako toliko znam vidit da me frajer upucao sa necim bez obzira sto sam skriven iza zida i znam da nimalo ne virim van jer sam vidio killcam... Isto tako, bas jucer, vidjeh frajera kako me snajperom streso u potiljak KROZ nekakav zeljezni stup nalik na tracnicu za vlak... pa kako majku mu staru? jer vidio sam kako mu je optika bila tocno po sredini zeljeza, mene se nije ni vidjelo, jedan hitac, iskra po sredini tog stupa i ja padam ko uvela tratincica...

I sad par pitanja, koje kroz zadnjih 20-ak stranica topica nisam uspio skuziti... kako ograniciti neke stvari kad radim server? primjerice, moja ekipa i ja smo svi ispod 25.-og levela trenutno... pa jel mogu recimo nekako pri kreiranju servera zabraniti da nam se spaja neko jaci od tog levela? takodjer, ktio bi zabraniti koristenje snipera i onih bazuka ili kojeg vec cuda... kontrolirati eventualne usere hackova? i kako ih banati koji rade sranja, probao sam u konzoli napisat ono /rcon kick USERNAME ali nista, i dalje nas je maltrao dok ga nismo glasovanjem kicknuli... pretpostavljam da je tu stvar do onog config filea, al ja ocito glup pa nikako da nadjem taj file na disku niti neki gotov downloadabilni primjerak sa neta kojeg treba prilagoditi mojim potrebama... pa ako mi mozete pomoc i ne flejmat me zbog eventualno glupog pitanja...

I jos jedno, kako dodati custom mapu? skinuo sam ih 2-3, pratio uputstva iz readme filea (stavit u usermaps sve, pa onda neki vele da treba sve u usermaps ali i onaj IW file u mods a one ff u zone/english) ali svejedno, kad krenem kreirat server za MP, nema te mape na popisu tamo dolje desno?

E da, je li moguce sloziti bas komp koji ce vrtit server za COD4 i bit stalno online ali ovako doma na ADSL-u preko recimo DynDNS-a? ili je UL ADSL-a preslab za tako nesto?
perich je offline   Reply With Quote