View Single Post
Staro 29.03.2010., 08:35   #472
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

daklem, kad si stigao u Lab X8 i došao na najnižu razinu, nađi liftove negdje sa strane. imaš jedan među-kat u koji možeš ući samo preko drugog lifta. znači, kad dođeš pred njih, to ti je desni. uđeš u njega, sad, ne znam gdje je otvoren, popneš se po lojtrama do 2 razine gdje vidiš da je otvoren i skućiš van. tamo ti je tajni dio laba, ima još, čak 2 dokumenta. ali i 3-4 burera koji ćuvaju tu prostoriju. kad ih sve skupiš, znat ćeš jer će ti igra javiti "leave lab X8 underground", bez da ti kaže "ili ostani skupljat dokumenta"

-->
Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova
zapravo, našao sam četiri dokumenta. vrtio sam se ko bedak baš zato da ne propustim nekaj, al izgleda da mi je jedan ipak izmakao "ruci pravde". scimalo me kad nađeš dokumenat da ili možeš ić ća ili nastaviti tražiti, tak da je čudo kaj sam uopće pokupio još tri.
e da, fali ti još nešto onda, čak mislim da ih i 6 komada ima ako želiš da ti velim koji je to, nije problem evo ti u spoileru

daklem, kad si stigao u Lab X8 i došao na najnižu razinu, nađi liftove negdje sa strane. imaš jedan među-kat u koji možeš ući samo preko drugog lifta. znači, kad dođeš pred njih, to ti je desni. uđeš u njega, sad, ne znam gdje je otvoren, popneš se po lojtrama do 2 razine gdje vidiš da je otvoren i skućiš van. tamo ti je tajni dio laba, ima još, čak 2 dokumenta. ali i 3-4 burera koji ćuvaju tu prostoriju. kad ih sve skupiš, znat ćeš jer će ti igra javiti "leave lab X8 underground", bez da ti kaže "ili ostani skupljat dokumenta"

Brko je offline   Reply With Quote