Citiraj:
Autor zippo
He, he stari poznanik Mosin iz CoD2 
Nisam jos stigao do tu da vidim ide li optika (gustam pomalo igrajuci, tek sam usao u Garbage)) ali i ovako dere ko blesava. Jedino ona cicija od trgovca ima municiju za nju a prodaje je ko suho zlato - 50 kom za 1600 Ru. Vidio sa negdje na Youtube kako ubiti derikozu trgovca pa kad naletim na drugi izvor municije ici cu poravnati racune bombom 
Inace grafika je daleko iznad originala, puno bolja i realnija. Opcenito pravo osvjezenje nakon svih isprobanih modova do sada
Moja preporuka za LURKanja
|
Davno sam presao SoC, skoro se nicega vise ne sjecam, znam samo da je bila jebena atmosfera i da sam igrao s instaliranim Oblivion lost modom.
Sad moje pitanje je dali je taj Lurk nekakva naprednija inacica Oblivion moda te ako nije te je LURK zaseban mod da li je on kompatibilan s Oblivionom(cisto sumanjam ali nikad se ne zna) te koje je on uopce modifikacije donesi osim poboljsanih tekstura?
Znam samo da originalni SoC bez hrpe patcheva nije licio na nista a Oblivion mod je jos onda dodatno ispravio neke bugove i izdigao gameplay s brdom sadrzaja koji je izbacen iz originala.
Samo zbog boljih tekstura nema smisla ponovno prelazit igru ili mozda ipak ima?