View Single Post
Staro 29.03.2010., 03:45   #9
Bezu Fache
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
DVI, ali kad ga spojim DVI --> VGA preko adaptera onda NE RADI, imam ASUS EAH4890 koja ima 2 DVI i nema VGA. Prije sam imao 8800GT koja je imala DVI i VGA i monitor je radio na oba ulaza. Međutim sad se ne radi o ovom Philipsovom jer on mi radi na DVI, nego o drugom Samsungovom monitoru (neznam model točan jer je od frenda reći ću mi da mi javi) koji ima samo VGA, a kako moja grafička ima samo DVI onda sma uzeo adapter, u prethodnom postu na slici, da bi ih spojio, međutim nema nikakve slike, sada sam probao isto spojiti na moj Philipsov i ista stvar ni moj ne radi, dakle stvar je u adapteru, a buduću ne razumijem baš te modele -i, -a, -d zanima me u čemu je problem, pretpostavljam da je u adapteru pa me zanima koji trebam uzeti. Ovaj što trenutno imam je onaj model što je u prethodnom postu. Nadam se da sam bio jasniji neznam kako vise da objasnim.
-->
Pa ajde po treći put ću objasniti. Moj Philips 200WS8 LCD Monitor ima i DVI i VGA i nemam problema s njim on radi kad ga spojim direkt DVI --> DVI, ali kad ga spojim DVI --> VGA preko adaptera onda NE RADI, imam ASUS EAH4890 koja ima 2 DVI i nema VGA. Prije sam imao 8800GT koja je imala DVI i VGA i monitor je radio na oba ulaza. Međutim sad se ne radi o ovom Philipsovom jer on mi radi na DVI, nego o drugom Samsungovom monitoru (neznam model točan jer je od frenda reći ću mi da mi javi) koji ima samo VGA, a kako moja grafička ima samo DVI onda sma uzeo adapter, u prethodnom postu na slici, da bi ih spojio, međutim nema nikakve slike, sada sam probao isto spojiti na moj Philipsov i ista stvar ni moj ne radi, dakle stvar je u adapteru, a buduću ne razumijem baš te modele -i, -a, -d zanima me u čemu je problem, pretpostavljam da je u adapteru pa me zanima koji trebam uzeti. Ovaj što trenutno imam je onaj model što je u prethodnom postu. Nadam se da sam bio jasniji neznam kako vise da objasnim.
Bezu Fache je offline   Reply With Quote