View Single Post
Staro 29.03.2010., 03:33   #187
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
A dobro, mnogo je ovdje teorijica i uobicajene geekfilozofije, fakti su samo negdje na sredini uobicajenog threada za ovakve novosti. Medjutim, meni fale u svim navedenim testovima podaci za raytracing i Physx. Koliko je to bolje od postojece GTX285? Uopce necu ulaziti u diskusije zasto bi netko zelio kupiti karticu koja trosi vise i skuplja je od svih ostalih komponenata tog nekog u siggu, ukljucujuci i monitor i joystick za omiljene igrice... ali kazem, ja sam polagao nade u profesionalnije implikacije kartice - dakle recimo rad sa RayFire pluginom ili nekim finim GPGPU baziranim fluid solverom, ali priznajem, ove specifikacije kartice me plase zbog previsoke temperature u cijelom kucistu. Buka mi takodjer nije draga. Sto da mi hladi tower kuler na procesoru ako ce knjemu dolaziti 50stupnjeva vreo zrak iz radijatora kartice ispod...
Da skratim, zasad onda (za mene) najbolje sljaka neki kompromis, koji sam planirao i prije fermija(za kojeg sam ocekivao da ce biti elegantniji)?
-HD5870 za grafiku i teselaciju DirectX11 i dedicirana GT240 (sa jasno hackiranim driverima u Win7) za samo Physx?
Overhaul je offline   Reply With Quote