Ja cu samo jos dodati da to sto na kutiji neke graficke ili bilo kojeg drugog IT proizvoda pise da kao proizvodac(uzmimo sad Logitech) garantira 7 godina ili lifetime stogod , ne znaci da se mi kao krajni kupci mozemo na to pozivati.Garanciju "daje" ducan gdje kupujes, oni to dalje salju uvozniku za RH i to sto u papirima koje dobijes s proizvodom na engleskom pise da ima gaaranciju xy godina ne znaci da i kod nas ima .
Veca su trzista vani , vise ljudi vracaju stvari kolko sam skuzio ali i puno manje ciganjenja ima tak da to kod nas nebi proslo jos (ekipa bi iz zajebancije uzimala skupe mobitele pa vracali za 13 dana uz odgovor da im "ne pase" i sl
dobro je goret netko rekao , Logitech koji sam uzeo za primjer nije pravna osoba u RH i ZOO ne vrijedi za njega, nemozes sad ti otic uvozniku Logitecha za H i kukat kak si u world warrantyu vidio da u Madagaskaru imaju lifetime garanciju na taj i taj mis , pa bi i ti

vece sanse imas slat direkt logiju di im je sjediste neko vece u Njemacku il negdje.