Evo taman sam ga upogonio pa da kažem par riječi...
Čim sam ga otvorio bio je super zapakiran, ima je milijun nekih zaštitnih naljepnica pa sam to mora sređivat na početku.
Da napomenem odmah, USB kabel se ne dobije pa sam ga mora naknadno kupovat... nije neki trošak, 1.8m samo 15kn košta.
Treba sam stavljat one tinte i još neke gluposti. To je prošlo bez problema ali sad dolazi malo teži dio.
Instalacija onih Canon programa je super, kratka i bez puno mudrovanja, ali pripreme za prvo printanje su grozne!!!
U priručniku ništa nije objašnjeno pa sam mora kopat po Online Manualu da bih skužio (u njemu je sve detaljno opisano).
Što se tiče samog ispisa, vrhunski je. Super precizan, boje su odlične, slova vrlo čitljiva i nemam ama baš nikakve zamjerke u vezi toga.
Papir stoji u "kazeti" i on strši iz printera. Jedino me to smeta, ali dobro naviknut ću se valjda.
Obični A4 papir je gotov u roku par sekundi, ali je printer glasan ko traktor. Valjda zato jer mi je odma pored glave.

Slike, CD i duplex opciju nisam probao...
Eto... ja sam prezadovoljan i printer se zbilja isplati kupiti jer vrijedi svake kune.
Najtoplije preporuke!