View Single Post
Staro 28.03.2010., 20:41   #168
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
@ mcG - znaš da će se rasprodati. Ima potencijala,čak i uz hm,tražim pravi izraz a da sam sebi ne uskočim u usta,komičnu možda - izvedbu. Neće se nVidijaš preobratiti na 5870 zbog nedostataka Fermija,niti će netko tko je planirao uzeti 5870 uzeti Fermi radi 2,3,5 ili 10 fps razlike u nekoj nVidia optimiziranoj igri. Tu već dolazimo do tržišnih udjela,iskren da budem - ne znam kakvi su,i koje je tržište sklonije kojem brandu,počevši od SAD-a,Kanade, pa preko Europe, do Azijskih zemalja,i Australije.

Jednostavno,nvidiot ne vidi nedostatke - kao takve,a netko tko je sklon ATi-ju o Fermiju niti ne razmišlja i smije se,kao što vidimo ovdje,što su izdali uopće.

Ja samo mislim da ima potencijala,i da će pravo lice pokazati tržište,kroz kvartal,kvartal i pol,kad se zaista stvari poslože ako treba i BIOS-ima zbog zagrijavanja,driverima,i slično. Izlizano,ali - vidjet ćemo. Da bi nešto bilo fail, po meni mora biti mjerljivo. Moram vidjeti prodajni rezultat po karticama,izvještaj dobiti i gubitka,bilo što.

Koliko košta,kako da se izrazim - štancanje?! jednog Fermija, a koliko recimo 5870 ? Raspolaže li netko sa tim podatkom,u $ izraženo? Može i link,točno bi trebao,za jednu projekciju moju.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 28.03.2010. u 21:09.
thedream je offline   Reply With Quote