View Single Post
Staro 28.03.2010., 17:21   #23
nettko
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor mat Pregled postova
nebi se bas slozio sto se tice naljepnica. imam jako puno medija na koje sam ljepio naljepnice i do sada niti jednog problema nije bilo. a medije cesto koristim, neke sam radio za druge ljude i nikada mi se nitko nije zalio...

naravno, ne kupuju se petoparacke naljepnice. ja koristim verbatim 3-cd na a4 papiru. no samo zato sto sam ih kupio pa da ih potrosim. puno kvalitetnijima sam nasao pod brandom APLI. te naime pokrivaju cijeli medij, pa i prozirni dio na kojem nisu podaci. tako puno ljepse izgleda. ljepilo je veoma cvrstom. dapace, ta impresivna kvaliteta ljepila je jedino sto mi radi probleme od samog pocetka. naime iste sekunde kad straznja stranica naljepnice samo dotakne bilokakvu povrsinu, tamo i ostaje. jako je tesko ljepiti, zato i pokusavam nabaviti napravicu za ljepljenje naljepnica na medije. kupio sam za faking 200kn od pelikana upravo to ali gadovi su uspjeli krugove napraviti za mm vece od standarda tako da je uredaj neupotrebljiv sa bilo kojim naljepnicama osim pelikanovih - koje su uzas.

uglavnom, kupi prave, a ne seljacke naljepnice. apli ja mislim su oko 50kn u technomaxu. 25 listova, na svakom 3 naljepnice jel. pa si racunaj. cd/dvd ces dat kunu vise za printabilni (minimalno) i to ti je 75kn. ovo je 50. pouzdano je + netrebaju ti mutavi printeri i ***ade s tim. acoustica cd/dvd label maker i to je to.

no to je dakako moje dozivljavanje konfora i to je kako ja radim. 100 ljudi 100 cudi
mene zanima da li su te naljepnice na a4 papiru i dali se mogu printati na bilo kojem printeru? hvala
nettko je offline   Reply With Quote