Editirao sam,zbilja nije važno. Tako je bilo oduvijek samo znači da su se takva sr i prije na isti sr način proizvodila,sa istom sr cijenom,i često istim ili malo blažim sr temperaturama. To znači,tako je bilo oduvijek = tako je bilo i prije, samo je eventualno ovaj sr hype bio manji.
Bolje da ne kažem šta mislim na ovo sa pećinom,završio sam s ovom temom
wolv,cijenio bi i brisanje svih mojih postova osim HW canucks reviewa,rado se čitamo na nekoj drugoj nadam se.

NHF
mast3r,za moje mišljenje o svemu,i svi ostali,
mcG pogotovo. Imam 24 monitor 3g usput,imam i svoje ime,a to nije "likovi poput tebe",i 5850 sam kupio za 1300kn. Toliko o tome,a svejedno bi zadržao za sebe način trošenja svojeg novca jer sam krvavo i studirao u roku,i bio na burzi 9mj,i radim 2g 10h skoro dnevno. Moja stvar,zar ne? Za nekoga tko citira Konrada Adenauera i ima Che Guevaru u avataru,imaš prilično nametljiv način izražavanja,a za ovo likovi poput tebe pa u istoj rečenici tu smo di jesmo,radi? Mene?! Likova poput mene? Ili nametanja mišljenja, kojemu si ti skloniji. Misliš li pak možda da namećem Fermi haha? O Bože,ni da mi plate.
Držati će se teme..odo. Činjenica? Teško - bar dok prodajni rezultati i nvidijoti ne razgrabaju ovu drlju,i ne kažu svoje,onda ćemo pribrojiti mrtve.
Ovdje više nije pitanje razumije li netko što se govori nego žele li to prihvatiti. Oni koji žele prihvatit će, oni koji ne žele - neće. E.O.D.
Vjerojatno najpametnija tvoja otkad te čitam wolv,živio.