thedream
S ljudima poput tebe se jednostavno neda normalno raspravljat, koliko tebi covjek argumentirano dokazivao, objasnjavao, tupio, crtao... ti si svoje odavno zakljucio i do konca si svijeta spreman picit po svome.
Prije svega nekoliko mjeseci vec sam ti objasnjavao sta ce se dogoditi, ali ne, onda je bilo Nvidia ovo, oni ce ono, 100% ovo, sada kada je neimenovna istina dosla na vidjelo i desilo se bas ono sta sam ti ja tupio ti opet nisi u stanju racionalno sagledat cinjenice vec kao da imas nekakvu lecu u mozgu koja ti muti/boji percepiju pa bez obzira koliko gledao za tebe je sve uvijek isto.
Btw samo jedna od mnogobrojnih slicnih izjava na stranim forumima : I'm really disappointed by nvidia. And yes power consumption is a HUGE faktor in europe. I live i
danmark so most expensive electricity in the europe. My 8800gts is getting old. Time for hd 5850 when price is right.
Evo kako razmisljaju ljudi kojima je zivotni standard barem jedno pet puta bolji nego nama i kojima realno nije toliki problem izdvojiti cca. tih 500E za novu grafulju - dok mi balkanjerosi kojima je tolika prosjecna placa uvijek nesto pametujemo - zato i jesmo tu gdje jesmo a oni su tu gdje jesu
Osobno meni se zivo jeb* za Nvidu, Amd, Intel... jer sve su to kapitalisticki smradovi kojima je jedini cilj da od nas izvucu sto vise love. Stoga kupujem ono sta mi treba i sta je u datum trenutku najisplativije, dok likovi poput tebe i to samo zato jer ih je puko takav cif pod hitno nabavljaju 295gtx, hd5870 za svoje 19" monitore i onda jos nadju pameti i obraza svima ostalima okolo solit pamet sa svojim fikus idejama.
Kratko i jasno, jer ja sam svoje tebi rekao - EOD