View Single Post
Staro 27.03.2010., 21:52   #2459
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Aerendyl Pregled postova

A baš sam se veselio.
moj savjet bi bio da DX ostavis na auto.. jer je meni u forsanom DX9 okruzenju igra bila puno nestabilnija

S druge strane, cini mi se da mnogima komplikacije sa BC2 stvara zvuk, odnosno nerafinirani driveri koje Win 7 za njega izimprovizira u nedostatku bolje opcije.

Tako da provjeri malo u kakvom stanju ti je audio device

Meni se sa "integriranim" Bernstein modulom od DFI-a za koji su Win 7 64 izmislili neki driver (jer official ga nema, pa ljudi sa varljivim uspjehom koriste X64 Vista driver) BC2 redovito smrzavao - pri cemu je jedino reset pomagao iako zvuk sa svime ostalim radi sasvim uredno Tada sam ustekao slusalice u Logitech G110 koja ima integriran u sebi 'pomocni' Audio chip koji kada je aktivan djeluje kao zasebna zvucna. I sa njom' igra radi bez ikakvih negativnih nuspojava.

ontopics; Tracer dart se itekako lijepi za Heli, pogotovo kada ga vozi neki bahatiji pilot koji uz sav ostali terror voli i 'zrakomlatom' plasit neprijatelje
Ovi ninje na serverima na kojima ja ugl. igram ga malo-malo zakelje na Apache'a, pa se vrlo brzo i posljedicno - pokori gravitaciji

Nisam probao dugo, ali prije se moglo markirat i covjeka onda ti cijeli ekran pulsira crvenim svijetlom Tako sam jednog baju zigosao, i dok je on skakutao u cudu i 'pokusavao' se otresti blinkajuceg svijetla - nakon 60ak m ga razneo sa RPG-om

Druga situacija.. neki trigger happy swabo i ja letili kao tim.. ja vozim on mlati k'o maxim po diviziji,.. i onda sam se u jednom odvaznom manevru zabio u zgradu, a on uspio iskociti.. i dok sam se ja respawno, dotrc'o i on taman nazad do baze i uleti u heli.. i digli se mi.. os'o ja visoooko.. i dobijem alarm za raketu, i bacim ludi 'izbjegavacki' manevar; sunovrat 69 - rek'o; nema sanse da ce nas raketa naci kad ono rokne nas k'o chushka ja sav u shoku i nevjerici - cudom se cudim.. pisem 'wtf'.. a tip ce meni.. "sorry, I forgot to tell you, some guy marked Me with tracer dart ;/"

...