View Single Post
Staro 27.03.2010., 21:39   #115
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Mogu nešto pitati? GTX470 vani košta 359 eura s porezom,znači 2600kn,točno kako sam mali ja napisao neku stranicu prije,bez da sam i gledao,što i nije tako strašno za karticu koja se tek pojavila,ili se nije pojavila - a bude se.
Evo ja cu izdati graficku, bit ce losija od svih navedenih i pocetna cijena ce biti samo 2000kn! Ali bit ce NOVA!!!
Kupis?

Citiraj:
Jača je 10-15% od 5850 na svim rivjuima
I skuplja 30%!
Dakle ti mislis samo zato sto je nesto novo da automatski vrijedi tu extra lovu!?

Citiraj:
Dojma sam da smo svi čitali,a malo tko razumio,što je na kraju istina u vezi ove kartice.
Nema se tu sto razumjeti - dijagrami (potrosnje, temperature, performasi) vrijede tisucu rijeci!

Citiraj:
Moje pitanje je,što je tu FAIL o kojem se tako jako priča?!
Ako je R600 FAIL onda je i ovo!
I ATI je mogao izdati 2900XTX s brutalnim clockovima (900MHz+) i jos brutalnijom potrosnjom i umotati to govno u fini celofan i tvrditi da je najbolje sto je svijet ikada vidio!
Nvidia (s razlogom ) misli da ce to njeni fanboysi progutat!

Citiraj:
Govorim o GTX470,kartica je jača od 5850,i košta "razumno" više od 5850
Ocito ni razum danas nije sto je nekada bio.

Citiraj:
Naglašava se potrošnja i zagrijavanje u loadu,nitko ne spominje buku,upravo je možda to i problem,što su išli na tišinu pa imaju 92c loada. A sjetimo se dragi hipokriti kako su se grijale 4870 po izlasku,pa tek referentne 4890 ?!
A koliko je rv770 zavrsilo po kojekakvim pecnicama a koliko G80 i njenih derivata?

Citiraj:
Prvo, mislite li zaista,i jeste li ustvari toliko naivni da mislite da je ATi tempirao upravo za ove momente 10.3 drivere,na mnogim siteovima okarakterizirane kao performance driver,i ono,wastly improved ovo,ono - driver,pa baš sad, pred launch Fermija?!
Imali su 3.5god da razviju nesto novo nakon G80 i nije im bilo dovoljno pa ste se svi nasli hvatati za slamku oko 10.3 drivera. Jadno u najmanju ruku!
Takodjer ako vec imaju working sample nekih 6 mjeseci koji vrag su radili s razvojem drivera? Arhitekturu nisu mijenjali, samo su tweakali proizvodni proces.

Citiraj:
Ne budite naivni,da su htjeli,mogli su takav driver već u 10.1 release valjda staviti,čekali su pravi moment,pa to su marketing stručnjaci broj 1 u svijetu radili,i R&D eksperti.
Ovo je notorna laz!
nVidia je svojim fanovima pokusala prodati grafu s drvenim sarafima i samim time zasluzuje neprikosnoveno mjesto No.1!

I za kraj nesto samo za tebe!
http://img337.imageshack.us/img337/5371/capture598.jpg