Citiraj:
Autor thedream
Moje pitanje je,što je tu FAIL o kojem se tako jako priča?! Mislim,meni svejedno nVidia ili ATi,dapače..najrađe bi da izađe Voodoo10 i sve ih pomete  ,ali not gonna happen. Pa čisto pitam,kartica je nova,dan-dva stara,cijena je skroz pristojna za nVidiju i njen bezobrazluk,359 eura uopće nije strašno ako će toliko koštati kod nas,pa 5850 su preko 2 000kn u 90% trgovina i to 6mj nakon izlaska.
|
Damn true

Imho nije fail ništa osim načina razmišljanja par rednecka, da ne kažem zalupanih ljudi. Ljudi su se malo razmazili i misle da će cijena bit prava sitnica. Uozbiljite se, ja se ne sjećam kad je nvidia zadnji put imala bolju i jeftiniju karticu od ati konkurencije, tak da s te strane, niš čudno za situaciju danas.
Pa jebemu, sjećam se kad je 8800ultra izašla prije 3 i više godina i gle vraga, s tom karticom se i dan danas može puno toga odigrat. A cijena je bila

Svi samo briju na dijagonale monitora i x grafi u kućištu, a ne misle da će jednom te dijagonale stat s širenjem i da će kartice postat dugovječnije (bar kaj se tiče rezolucija, ne tehnologije).
"E buraz, na kojoj rezi igraš?"-"4028*xxxx". "Slab si, ja igram na duplo većoj"
Come on -.-
Što ćemo još malo pa surfat s pomoću projektora usmjerenog u zapadni dio sportske dvorane?
Zagrijavanje, potrošnja, etc... Sjetite se malo izlaska 4800 serije, just like thedream said.
Svi su neki jebački inžinjeri i svi se kuže u sve i slažu se da je nvidija zasrala. Mora da je nvidijin tabor pun molbi za posao s vaše strane, kad vi znate šta treba.
Kad počneš nekaj i sjebeš, a konkurencija te pritisne, naravno da odbacuješ to i pokušavaš bit gotov u najmanjem mogućem roku. Zamislite što se mora dešavat onda u takvoj instituciji da se čim prije završi.
Mislite da nvidija trenutno nema jače kartice od ovih?

Stvarno to mislite? Pa naravno da ima, ali tko pametan izdaje najjače oružje kad se može napravit 10-15% jače od konkurencije i opet se dobro prodat?