Meni je večina dučana u kurcu. U hg spot više nejdem jer su svi blago retardirani ili barem granični. Uvjek je neki majmun koj se pravi pametan. Zadnji put kad sam išo tam sam si kupovo zvučnike i skoro sam ga opalio jer me 5 puta pito kaj kupujem? P/&(%&/% ti M)=(/%(& glupa kaj te boli kaj kupujem gubi se mrš

.
Links je bio okej do zadnji put. Svaki put kad dođem zdrobim minimum 100kn (bio 20 puta pa množite) a i bio sam za rođendan (puno para zdrobljeno).I sad došo ja sa starim po nešto plavo kaj svijetli i muvamo se mi 20min po dučanu i gledamo i onda im uleti neki freak sa konfom koju oče upgredat i ovi mu zaračunali 3000kn i onak baš se vidlo da više nismo dobrodošli jer bum skuco pišlivih 100kn a ne 3k. I onda su bili malo bezobrazni (točnije bili smo kod onog prolaza gdje je pult i neki zaposlenik je uletio onak full bezobrazno daj se pomaknite) i ja i stari se bez kompleksa pobrali. Od sad svaki put kad mi nešt treba idem u sloveniju jer su fakat pun kurac korektniji. Jedino gdje uvjek imam dobra iskustva je vc mil. Jednom su mi za starog hitno naručivali nekakav smiješni pretvornik kaj košta 70kn a ne radi se više od neke druge firme iz mađarske onak bez kompleksa. Fakat su bili full fer. Ali definitivno su najljubazniji u Media marketu. Lik mi je spojio jebenih 80 zvučnika dok si nisam izabro i još se grčio samnom na lošem engleskom. Kultura na koju se naši treabju ugledati. Inače radilo se o stereo zvučnicima za 10 eura...