View Single Post
Staro 26.03.2010., 19:35   #46
2 die 4
Premium
Moj komp
 
2 die 4's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,112
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Pa kaj niste čuli kaj je rekel? Da to impresivno izgleda, al nije za gamere, i da ga ubija onaj crni rub na sredini tog zida...da je ipak bolja solucija od 3 monitora, jel kod ovog di su 2reda po tri je preveliki razmak u sredini pa to jako smeta...kaj je i istina, daj ti igraj COD na tome, pa poludel bi


NASTAVAK PROBLEMA

Danas me nekaj lošeg prati.... riješeno je ono sa instalacijom drivera sad me hebe slika na monitoru, tj njena razlučivost!
Rezolucija je 1920x1080 al mi slika ne pokriva cijelu površinu ekrana, do desnog i ljevog ruba ima 2cm a gore/dole 1cm, a rezolucija je nativna, neznam više kaj da radim.

Dajte recite kaj da još napravim prije nek kaj sve hitim sa 4 kata, da, monitor je spojen sa HDMI kablom direkt sa kartice, ponavljam sa 10.2 nije bilo toga pa neznam u čem je sad problem!? A nitko problema nema osim mene!
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Nema to veze sa monitorom! Pogle SS: u driverima je sad neki problem(kad stavim u skupini "basic" neku rezu onda je po cijelom ekranu ali nije prava rezolucija, a kad stavim bilo koju pod HD onda je ne popuni cijeli ekran) ili u windowsima...jedno se popravi a drugo se shebe, za popzdit. A sa vga kablom je sve uredu, samo taj HDMI zeza, a prije je bilo dobro. Neznam kaj da više probam.

Ima ko kakvu ideju...

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ajde ljudi, jel zna itko kakvu ideju da riješim taj problem, da mi preko HDMI-a prikazuje full sliku.
Sve je bilo dobro dok nisam pobrisal drivere 10.2 i od onda mi se slika smanjila i neznam način na koji da ju popravim. Evo i stavil sam windowse nanovo i znači sve friško 10.3 driveri i opet niš....sve po starom!
HEHE, evo još jednog od onih koji neznaju koristiti CCC ( Tu i sebe ubrajam)
Evo ti riješenje, jer ja isto imam preko HDMI spojen monitor i imamo sam taj slučaj, ali nije ništa shebano sve ti je u postavkama u CCC!
Otvori CCC, klik-na HOME ikonu ( desni kut kraj ? znaka ), to te vodi na Desktop and Diplays, klikni na obrnuti trokut na monitoru (trokut je gore desno na monitoru), ALI ne na monitor koji ti je u sredini menija, već na onaj koji ti stoji dole lijevo, kad klikneš na taj trokut otvara ti se meni, klik na CONFIGURE, zatim Scaking Options, i evola tu ti je skala za monitor i vjerojatno ti stoji negdje na pola, ti jednostavno vrati na 0% i to je riješenje tvojim mukama!
__________________


RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote