Citiraj:
Autor zormar
CyCl0p$: meni nije jasno jel ti imas problema sa shvacanjem ili sto? Ovo nije uvreda, ovo je ozbiljno pitanje, jer pljuvanje po Protisu ti je, u najblazu ruku receno, prilicno glupavo. Cijena na njihovom web siteu u listi proizvoda je tocno onakva koju ti naplate u trgovini. Ako pak kliknes na proizvod, tamo ti pisu i sve ostale kombinacije. Sad, meni nije jasno, koju bi ti to cijenu htio vidjeti i gdje? Ona *NORMALNA* i *GLAVNA* cijena je ona za gotovinu, i ona kojom ljudi najvise kupuju. Koju bi ti cijenu htio vidjeti? Onu za XY kreditne kartice? Zasto bi to tako trebalo biti? Zato jer ti tako *ZELIS*? Ponasas se kao pubertetlija.
|
cekaj, ti mene pitas imam li problema sa shvacanjem? pa ti nisi sposoban pojmit 5 redova relevantnog teksta da uopce budes upucen u problematiku.
i ne, ja ne pljujem po protisu jer mi se pljuje, ja sam samo istaknuo nepravilnosti u njihovom poslovanju misleci da ce naici na plodno tlo.
nema NIKAKVE privatne zle krvi izmedju mene i doticne firme, najprije zato jer nisam htio tamo kupovati.
Citiraj:
Autor zormar
Sto se tice kolike su njima marze, cemu takvo djecje ismijavanje? Imas firmu? Kupujes od uvoznika, pa znas bolje? Opet pametujes bez imalo pojma o icemu. Glavna osobina ovakvih web trgovina upravo i je jako mala marza, tj. svega par posto (u nekim slucajevima cak i 0 (nula) posto). Takodjer, cijena koju Protis i sl. firme dobiju ovisi o CIJENI KOJU DOBIJU OD DOBAVLJACA. Tako neke firme imaju vece marze, neke manje itd.. Tko si ti da pametujes da netko LAZE kolika je njihova marza, kako bi ti to znao? Oprosti, ali to je smijesno, glupo i bezobrazno.
|
s marzom od 1% se ne moze poslovati s profitom, nije to obicna preprodaja, postoje fiksni i varijabilni troskovi, a na nasem trzistu jednostavno ne mozes prodat toliko proizvoda.
Citiraj:
Autor zormar
Sto se banaka tice, ista stvar. Tko ste vi da DOISTA znadete kako banke funkcioniraju kod nas i kolike su njihove provizije itd.? Ja ne znam, pa se ne pravim pametan. No, s obzirom da su nase banke sve u rukama stranaca (Talijani itd.) i da kod nas uzimaju OGROMNE kamate i provizije, ne bi se nimalo zacudio da je tako kako Protis tvrdi (zaista nemaju razloga lagati s obzirom da dobijete za gotovinu najpovoljniju cijenu, zar ne?). Ako niste znali, vani su kamate za kredite i sl. NEVJEROJATNO manje nego kod nas i banke zaradajuju masne novce na Hrvatima.
|
ja sam zivio vani i imam iskustva sa stranim bankama, clan obitelji mi radi u velikoj "hrvatskoj" banci na visoj poziciji, studiram ekonomiju, znam citati zakone i propise.
a tko si ti?