Zanima me dali ga koristite ? Dali Vam je dobar Sticky Notes u Windows 7 ili koristite neki drugi. Ja sam mislio da će integrirati slanje notesa preko mreže ali nisu. Zato i dalje koristim
ShixxNOTE 6.net koji ima opcije za slanje, čita mrežu (LAN), također ima Rich Text Format kontrolu za upisivanje teksta, tako se može formatirati tekst, fontovi, boja, bulleting, paragraf opcije, itd. I može se snimiti grupa kompjutera (ili IP adresa ili email) pod nekim nazivom i poslije samo jednim klikom pošalješ note cijeloj grupi ljudi.
Dobro hvalim
ShixxNOTE jer ga koristim i odličan je. Vidio sam druge programe i tako su ružni i neinovativni da se korisnik jedva snađe i još nemaju pretraživanje mreže ugrađen nego moraš napamet znati ime ili IP adresu onome kome šalješ (samo jednom).
Jednom sam uspio u
Windows 7 Sticky Notes programu kopirati neki tekst sa drugim fontom, znači ipak je pokupio font drugi i kombinirao ga je sa defaultnim. Ali i dalje nema opciju slanja note-a. Promjene fonta i masu opcija koju ima
ShixxNOTE 6.net. Pa sad mi recite dali i ako da koji program koristite ovog tipa.
Pozdrav svima ..