View Single Post
Staro 26.03.2010., 13:45   #541
zormar
Premium
Moj komp

zormar's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Ok ne može imati cijene kao u Americi, ali čovjek priča gluposti da radi sa maržama od 1-2%, pa ne bi bio u plusu nikad.
Razmisli malo bolje. Pazi, ne 1%. Ponekad cak i 0%. Ponekad cak -1%. Cini mi se da nisi bas upoznat s IT biznisom i ne znas koje se tu mrvice kupe te izvode kombinacije.

Citiraj:
Cijene u Protisu jeftinije 28-48% nego u trgovinama?
Tocno, neke stvari su i 75% jeftinije. Sve ovisi od trgovine do trgovine, naravno (jos jednom da napomenem - ne u odnosu na druge web-shopove koji takodjer rade za kikiriki vec u odnosu na deracke obicne trgovinice).

Citiraj:
Na ovo nemam komentara, evo nek ostatak foruma pročita ovo pa nek komentira, ne kažem da nisu jeftinije od npr: Linksa, ali da ovakvu glupost izvališ, svaka čast
Ja ne kuzim sto tebi nije jasno? Da ti XY firma nece drmnuti 100% marze na neki proizvod? Pa ne mislis stvarno da su kod nas svi tako fini i posteni i skromni da te nece ogulit samo tako ako imaju priliku?

Citiraj:
Napisao sam "ni u Hrvatskoj". Na bankovne transakcije s debitne kartice nisam nikad i nigdje plaćao proviziju, jer se to tretira kao gotovina, po meni je još i bolje jer je odma proknjiženo. Kod žiro računa ima neka minimalna provizija od 10-ak kuna. Provizije ionako plaća onaj s čijeg računa odlaze novci tako da ne vidim u čemu je tu vama problem.
Kazem da ne znam Protisov slucaj, a ne znas niti ti. I uostalom zaista ne vidim iz kojeg razloga bi isli lagati. Ako doneses gotovinu, da li dobijes po toj cijeni, bez ikakvog pitanja i komplikacija? Dobijes! Ako su im uvjeti za te debitne kartice isti kao i za gotovinu, zasto se onda ne bi isto tako i ponasali? Ocito nesto *NIJE* isto! Provizija, odgadjanje sjedanja love na racun, nesto trece, nebitno. Ali ponavljam, ocito nije isto.

Citiraj:
Ban na osnovu toga da je "službeni" predstavnik trgovine na forumu, a govori ljudima da imaju IQ veličine cipela.
Zar mislis da ne postoje ljudi s takvim IQ-om? Vidis, sad si ti zasluzio ban jer diskriminiras i vrijedas takve ljude.
zormar je offline   Reply With Quote