View Single Post
Staro 26.03.2010., 03:32   #538
zormar
Premium
Moj komp

zormar's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Da ti imaš maržu 1-2% cijene bi bile ko u Americi.
Protis ne moze formirati cijenu po cijenama u Americi vec po cijenama koje dobiva od uvoznika/veleprodaje (MSAN, ELKO, ASBIS, MICROLINE itd.). Dakle, ako u SAD-u nesto kosta 100kn, a MSAN prodaje to malim trgovinama po 150kn, Protis NE MOZE prodavati to po cijeni od 100kn kao u Americi.

Citiraj:
Ako netko ima maržu 30-50% baš čudno kako vi niste onda 28-48% jeftiniji od konkurencije.
Hm, pa gdje ti gledas cijene? Upravo tako i JESU, to i je poanta web trgovina. Meni se cini da ti uspredjujes jednu web trgovinu s drugom (npr. s Diskon24.com i sl.), umjesto da usporedjujes s nekom normalnom trgovinicom (npr. playcom.hr i links.hr).

Citiraj:
Provizija 7% na običnu bankovnu transakciju, to još nisam čuo ni u Hrvatskoj.
Cudis se za nesto u *HRVATSKOJ*? Da li mi zivmo u istoj zemlji? Meni je ZABA u godinu dana nabila oko ~1000 kn kamata i troskova opomena itd. za minus od 1000 kn na racunu, za koji nisam ni znao. Eto ti tvoja Hrvatska i "nase" "HR" banke. Lihvarstvo kakvim se mogu pohvalit samo kamatari.

Citiraj:
Ban? Agreed
A na osnovu cega? Ja mislim da je jako lijepo od njih sto sudjeluju u raspravi na forumu (cak i ako nekome ispadaju bezobrazni, ali s onakvim pubertetskim ponasanjem pojedinaca imaju i pravo tako odgovarati).
zormar je offline   Reply With Quote