A ja magnum ammo pa se to ponistava jer donose istu vrijednost povecanja/smanjenja stete
ma nema veze al me taj damage fakat malo previse hebe u nekim situacijama, kao sto je ona jucer
mozda koriste TS pa zato tak dobro igraju, ja bas i nisam vidio da je neko cheater.
Jucer mi se desilo da je neki lik sa medic klasom na nekom njemackom serveru cheato, lik je svakih 2-3 sec imo kill, lagano sam pobro oruzje i maknuo se sa tog servera.
Jucer smo se cartman i ja malo zajebavali/testirali, ucili voziti helic
I mogu rec da se primjeti dok se vozi blackhawk i hind na isla inocentes.
Blackhawk je ko da se vozi sleper od 40t, spor okrece se ko puz, dok hind leti i okrece se skoro u sekundi
Jedino jos nisam isprobo bas najbolje apacija, al mi se cini da je mrvicu okretniji od hinda.
Sto se tice hinda, bio na nekom njemackom serveru i bio gunner liku. lik je vozio brutalno i u roku 2-3min, sam imao nekih 20 killova
od sada se jedino vozim ko gunner u hindu ili AH64 da popravljam k/d, u minusu sam jedno 300 killova
EDIT:
jucer sa cartmanom probo srusit onu kucu nozem i nije islo, sada neznam dal sam nekaj krivo radio il sta probo sam sve nacine po onoj ogradi i nije se dala srusit.