Mortar je zakon, ali ga treba znati koristiti.
Npr., sinoć sam popi**io na onoj mapi gdje ste se vi zabili u svjetionik, a Narsil i ja pokušavali aktivirati mcomove. Ja im aktiviram onaj prvi mcom između svjetionika i baze, i vičem "mortar na A!!", i gledam mortar pada negdje drugdje bezveze, a A nitko ne šljivi, i naravno oni navru na mcom, defendaju ga i mene ubiju. Poanta je - kada se aktivira mcom, onda treba baciti mortar na njega da pobije ove šta ga pokušavaju defendat, i to ne odmah nego kada vidite da počinju dolaziti, a vi ste bili na idealnoj poziciji za to.
Za otvoriti padobran treba mahnito udarati po spaceu. Vjerovatno je Made in China pa se ne otvara na prvu
ANTE IZ POSUŠJA....uber lol...

Došo lik u igru i pita "koji je ovo server", pa su počeli odgovori:
"hrvatski"
"razumni"
itd.
Što se tiče ingame voice sustava, to još ne radi kako treba. Često vidim kako Nebbo priča (jer blinka ona ikona zvučnika) ali ne čujem. Imam pretpostavku zašto je to tako:
Taj ingame voice sustav je radio savršeno kada smo jednom igrali nas 3 na jednoj mapi, kada se PCE server tek otvorio.
Bio je Nebbo, ja i još neki lik koji je stalno ginio od nas

Međutim, poslije je došlo još 2 ljudi i Nebbin voice se počeo prekidati, a kasnije ga više nisam uopće čuo.
S obzirom da EA ima problema sa opterećenjem na servere, mislim da pokušavaju na svaki način smanjiti to opterećenje, a bez da remete rad same igre. Po nekoj logici, voice sustav oduzima dosta bandwidtha, pogotovo kada je više igrača u igri, pa bi to mogao biti jedan od jačih kandidata za uskraćivanje resursa - rezultat je da voice katkada funkcionira, a češće ne, pogotovo kod više igrača (jer je veći load).
Igra svakako ima potencijala, ali zaista ima toliko bugova kojih treba riješiti da je to čudo...bezobrazno je šta su uopće izbacivali polugotov proizvod na tržište, no i unatoč tome i izgubljenim živcima, opet se znamo zabaviti (kada sve funkcionira). Ja se toplo nadam da će uskoro doći jedan veliki patch, a kasnije i expanzija u kojoj ćemo dobiti neke stare mape iz BF2 tipa Karkand i Wake Island, te mogućnost aviona.