View Single Post
Staro 24.03.2010., 14:38   #2303
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Jedno pitanje,nadam se da nije protiv pravila foruma,skinuo sam igru sa torrenta pošto sam kupio samo CD-key i sad bi je snimio na DL DVD i isprintao omot pa kao da imam ko iz trgovine
Spominjalo se da igra ima DRM što kao nešt radi u vezi zaštite diska,jel ako ja snimim tu verziju s torrenta na DVD sve če raditi ok?
Hoće. Tako sam i ja napravio tj. Neo mi je spržio igru s torrenta, ja samo kupio key i time je legalizirao.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Slobodno dodji uvijek nam treba svjeze krvi za popravljat k/d, a mogo bi ti i cartman rec kak je njemu bilo igrat u pocetku
Do 15-18 levela si janje koje čeka Uskrs. Šetaš naokolo dok te netko ne ubije. Iako se već na prvim levelima stvari dosta poboljšaju, prava igra počinje kad dobiješ "ciljanik" da ti ne spreya, armor i magnum ammo. I bolje puške, naravno. S tim si cca. 80% u prednosti nad igračem istog skilla bez tih dodataka.

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Koliko sam skužio u nekih 80% slučajeva kad igram dođem liku s leđa predvidim kretanja sakrivam mu se i ako dođem s leđa opucam dobar rafal par pogodaka
lik se okrene ja mrtav. Međutim reko sebi doću i ja na taj level kad ono šipak.
Vidim ima manijaka koji non stop igraju i već su olalalala levelirani.

Imaju toliko perkova da skill i ne treba imat. A ti ga zajebeš pratiš, prvi opucaš pogađaš i izjedeš đubre. I onda što sam primijetio da neki likovi imaju "brži" nož nego ja. Ili je to do laga možda. Vidim idem na lika pucamo oboje ja potegnem tipku za nož i on još skoro pola sekunde puca i ja padnem mrtav od njegovog noža.
Mislim da je stvar u sreći tj. tajmingu. Prekjučer sam ja dvaputa uzeo dog tag Nebbou, jučer on meni. Radili smo isto, kad se približi udariš po nožu, ali ovisi o stotinki kad pritisneš.

Level tj. bodovi ovise i o nekim drugim detaljima, možeš i cheatat, ali imho to nema svrhe. Makar vidim da to mnogi rade, on i prijatelj dođu na praznu mapu pa pune bodove jedan drugom. Preksinoc ostao duže i bilo nas 2 vs 2, tu po partiji skupiš cca. 2k bodova, u 2-3 partije skočiš level. Kad nas je 32 na mapi s mnogo više truda ne skupiš ni 200-300. Posebno ako si najniži level aka janje.

Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
E,nego da vas pitam,ni meni se baš ne tipka,jer pola ekipe ne razumije dok tipkamo,pa nas roknu na spawnu,što treba,samo neki mikrofon i sluške,odnosno - headset,može li raditi samo ako se ušteka,ili je pak potreban teamspeak ili neki slični softwer?
Ja od početka imam slušalice i mic i povremeno pokušavam nešto reći, ali bez uspjeha, isprobao sve mogućnosti u postavkama i igre i kompa, ali neće.. Ali bi nedvojbeno trebali jer mi najčešća poruka bude "pazi desssssddddddddwwwwaaaaa".

Cartmann je offline   Reply With Quote