Citiraj:
Autor Nusuth
Kak si zadovoljan sa Palit? Ja je uzeo dok je bila suša svih drugih modela u ZG, i moram priznat da je grafička sasvim okej, dolazi stock 625/1100/1384, dignuo je bez da sam trepnuo na 685/1200/1500 s time da su se temperature popele na nekih 67°C do 75°C (al ovo 75 je kad zavrtim Futuremark na sve max na par loopova da vidim stabilnost) i to sve na 40% ventilatora (vise od toga me nervira brate). Mislim da su to sasvim ok temperature i kolko gledam okolo grafička bi to trebala sasvim dobro podnest.
Jel mislite da bi dobio neke na hladnoći ak bih zamijenio stock pastu sa nekom opasnijom, Arctic Ceramique ili Silver možda?
Inače ta Palitovka mi izgleda totalno kao Gainwardica, isti dual fan način hlađenja kolko vidim...
|
pa jako sam zadovoljan sa njom

inače, uvijek kupujem grafičke koje nisu referentne i koje imaju dobro riješeno aftermarket hlađenje. ja inače uglavnom i kupujem samo Xpertvision/Palit Sonic seriju. nešto su jeftinije nego Asus, Gigabyte i MSI, ali rade isti ako ne i bolji posao. inače OC grafe me ne zanima niti sam to ikada radio. tako da ti tu nemrem pomoć.
Citiraj:
Autor Nusuth
Stavio 197.13 na Windows 7 64bit, rade besprijekorno, za sada isprobano sa Batman: Arhkam Asylum (da da znam staro al kaj sad nisam stigao prije  )
|
ja sam jučer stavio 197.25 beta i popravile se performanse u Call of Pripyat, Batmanu, Metro 2033, te u World in Conflict. i nova fizika je uključena u njih.