Citiraj:
Autor Pupo
Konačno sam obradio svoje ukućane /financijere da je red da se zamjeni prastari 55cm samsung i sve je bilo ok dok se nisu sjetili otić u shop se malo raspitat i sve super al lik ih je nahajco na neki Grunding LCD, i forsiraju sad LCD jer je kao plazma lošija, da je ta tehnologija na zalazu... Dok bi ja htio uzeti TX-P42X10 il TX-P42X20E, ovisno što bude raspoloživo. Što sad napraviti i koliko ima istine u tome da je plazma out a LCD in?
|
Danas me nazove kolegica da joj dam preporuku koji tv da kupi. Čim sam joj rekao plazma ona paf. "Kako sad plazma? Nitko joj još nije rekao da kupi plazmu itd... I trgovci i još neki su joj rekli samo LCD." Malo komentiram na poslu kad se ono javi još njih 3-4 i kažu kako se plazme jako kvare (što god im to značilo), puno struje troše itd i skoro se posvađali

. Ono žena od cca 55 godina meni govori šta stručnjaci kažu za plazme

, a ni mlađi nisu bolji. Ja im govorim da su to stvari od prije 5 godina i nitko mi ne vjeruje... Ma rekoh zaboli me, ja znam šta ću ja, a vi kupujte šta hoćete. Ne znam ni šta je kolegica odlučila, vjerojatno će uzet LCD jer jedino sam joj ja rekao za plazmu no njeni novci. Rekla je do cca 8.000 kn, ja joj rekao neka uzme G20 za 9.000 ili neka pričeka koji mjesec da malo padne cijena. A garantiram da joj je X20 overkill.