Citiraj:
Po meni je Hamilton nula od vozačine, osobno mi je totalno antipatičan... I stavio bi bar petoricu ispred njega što se tiče načina vožnje!
|
On je meni jako dobar vozač, ima odlične reakcije i zbog svog manjeg iskustva neke stvari odrađiva s manje rizika, ali definitivno nije nula (pogle kako ga je šumi komentira prije mislim 2 sezone

)
Citiraj:
I prošla sezona je bila odličan pokazatelj jedne stvari, tj. da dobar vozać u super bolidu može osvojit prvenstvo, odnosno da ni vaš vozački bog Hamilton nemože prismrdit postolju s lošijim bolidom.
|
Naravno, jer kako god bio dobar kada nije bolid konkurentan to je normalno.
Citiraj:
Baš me zanima kako će završit dvojac iz Mclarena. Obojica su bili prvaci, sada imaju iste bolide a nije tajna da je Hamilton uvijek bio favorit a Button je uvijek bio B klasa do prošle godine pa me zanima hoće li biti i takva razlika u bodovima između njih dvojice.
|
Pa ja bi rekao da neće baš Button briljirat, jer je prošle sezone (prvi dio) ima olakotne okolnosti, dok sada manje više vodeći timovi su svi blizu a on budimo relani nije top klasa
Citiraj:
Autor crna.suma
Koliko sam vidio ove sezone ce Ferarri biti bez dileme prvi...ali svakako da bi bolje bilo da sezona bude jos neizvesnija,sve do kraja... 
|
Daj molin te ako možeš isčitaj još koji budući događaj, jer vidim imaš kuglu kad znaš sve nakon prve utrke