View Single Post
Staro 23.03.2010., 17:32   #146
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Po meni je Hamilton nula od vozačine, osobno mi je totalno antipatičan... I stavio bi bar petoricu ispred njega što se tiče načina vožnje!
On je meni jako dobar vozač, ima odlične reakcije i zbog svog manjeg iskustva neke stvari odrađiva s manje rizika, ali definitivno nije nula (pogle kako ga je šumi komentira prije mislim 2 sezone )
Citiraj:
I prošla sezona je bila odličan pokazatelj jedne stvari, tj. da dobar vozać u super bolidu može osvojit prvenstvo, odnosno da ni vaš vozački bog Hamilton nemože prismrdit postolju s lošijim bolidom.
Naravno, jer kako god bio dobar kada nije bolid konkurentan to je normalno.
Citiraj:
Baš me zanima kako će završit dvojac iz Mclarena. Obojica su bili prvaci, sada imaju iste bolide a nije tajna da je Hamilton uvijek bio favorit a Button je uvijek bio B klasa do prošle godine pa me zanima hoće li biti i takva razlika u bodovima između njih dvojice.
Pa ja bi rekao da neće baš Button briljirat, jer je prošle sezone (prvi dio) ima olakotne okolnosti, dok sada manje više vodeći timovi su svi blizu a on budimo relani nije top klasa
Citiraj:
Autor crna.suma Pregled postova
Koliko sam vidio ove sezone ce Ferarri biti bez dileme prvi...ali svakako da bi bolje bilo da sezona bude jos neizvesnija,sve do kraja...
Daj molin te ako možeš isčitaj još koji budući događaj, jer vidim imaš kuglu kad znaš sve nakon prve utrke
Baja 001 je offline