View Single Post
Staro 23.03.2010., 15:24   #2244
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Cartmann Pregled postova
Jes, netko me 35x killao na respawnu u 2 min dok sam pokušavao napisat "bok ekipa, idem leć, sutra radim", ali u najboljem slučaju bi došao do "bok e" ili "ne puc" k/d ratio mi nije bitan, draze mi je osvojit M-com kao ono osvajanje na snjegu, 45 min smo osvajali jednu točku i dali 110%, mislim da smo 50x engageali i vi 49x disengenali Kasnije već timovi nisu bili balansirani i Neo je izgubio volju, ja sam 15x engage, ali čim dođe prsa u prsa pušim, a kod 2 vs 2 je nemoguće to izbjeć. Probao i s tenkom doć do m-coma, engageat i vratit se u tenk branit (f2), ali.. I mogli bi maknut kill cam iako mi je sinoć pomogao da prikoljem Neboa koji je isto bio premoćan, skužim gdje se skriva i odakle me killa dok trčim engageat pa skočim s litice drito na njega i prikoljem ga nožem. Pita me u čudu "kako si me skinuo nožem s 50m" Čak smo tad bili blizu uništavanju A, ja računam Neo će čuvat snajperom ili rpg-om, a on trubi s quada. Trebalo mi je 20 sati igranja da dođem do lvl 4, sinoć u sat vremena skočio 2 lvl, s 4 na 6.
Pa štajaznam šta ti radiš,ono...tako sam slučajno rokn'o Nea isto,nisam znao da piše,ispričao sam se svima.
Sori još jednom,da bude sportski.
Danas je bilo isto dobro,jedna poštena partija sa Triumphom i Vekiem.
Kako mi ide na qrc što ovi noobovi ne kuže da ak idem iza tenka,ili ga repairam,ili ga koristim kao pokretnu zaštitu da se provučem do baze...i debil me pogazi,ne jednom,ne dva puta,ne tri puta,već četiri jebena puta i ja mu pišem,al' ništa on.
Veki je prejak kad uzme tenk,odmah je to "drive-in",mekdonalds u suparničku bazu,m-com vrišti.
Dajte one skrinšote od sinoć.
Danas neka partija? Oko koliko otprilike i koji server,pce?

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote