View Single Post
Staro 23.03.2010., 07:24   #41
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Dizajn je najmanja stvar zbog kojeg ljudi kupuju Apple proizvode. Ok sigurno da je veliki plus. To je sada pitanja ukusa. Nekom je Thinkpad ljep, nekom Macbook, nekom je Win 7 graficki izuzetan, nekome OS X. Meni su osobno oci prokrvarile kad sam vidio kako izgleda Win 7. Ok tako ja vidim stvari, neko vidi drugacije i ne treba praviti debatu oko necijeg ukusa.
E, sad si s ovim usro motku. zbog čega drugog ljudi kupuju MAc koji je hardverski gotovo identičan skoro duplo jeftinijem PC-u? Čast izuzecima koji koriste MAC zbog programa koje ne mogu koristiti na PC-u (tipa FCP) a trebaju im za posao ili sl. Svaki drugi razlog da se daje duplo veći novac za mašinu za surfanje, pisanje dokumenata i mail, po meni je glupo.

Neutralnost i jednostavnost se mogu dobiti i s PC-em. I nemoj mi reći OSX jer se i to iskustvo u svoj punoći može doživjeti na PC-u.

No da ne skrećem dalje od teme - ta opsesija mnogih MAC korisnika i njihova nemogućnost da argumentirano raspravljaju, nego da samo brane svoje mašine od nevjernih PC-evaca - to mi već strašno ide na živce. A konkretni jabučnjak se zaista sveo na hrpu klinaca i neozbiljnih ljudi koji vrlo malo znaju o računalima koje koriste pa se neka rasprava ne može ni očekivati. I moj kolega koji je već desetak godina zagriženi Macovac odavno više ne koristi račun na jabučnjaku već zove mene kad s nečim zapne, priznajući da tamo više gotovo da i nemamkoga nešto pitati..

Ima tamo ljudi ks kojima se može pričati, koji ponešto i znaju te su realni u razmišljanjima, ali ne dolaze do izražaja...