Citiraj:
Autor Moree
Al ajde Visitor da smanjimo bespotrebne tenzije. Ali ipak moram reci da je bezveze usporedjivat igru sa real lifeom. Jer bi po toj teoriji najbolje bilo da svako pogine sa jednim metkom, iz bilo koje puske ili pistolja. Ili u najboljem slucaju da legne ranjen na pod i lezi dok ne iskrvari. Neke stvari se moraju izbalansirat i ja mislim da je DICE odradio dobar posao po pitanju balansa u ovoj igri.
|
I u real life-u su bogati sve bogatiji, a siromašni sve siromašniji bez obzira koliko se trudili.
Ali ovo je igra pa bi čovjek očekivao više suosjecanja.

Jasno da ne mogu svima ugodit, ali možda je trebalo nać neke opcije i za ljude kojima će BF bit prva fps igra.
Istina, ja ne igram vec dugo, zadnja fps igra koju sam odigrao je bio duke nukem negdje 1996-te, pa možda nisam navikao na takav odnos snaga. Jer ovo je kao da te stave na atletski miting na trčiš 100 i 200 metara protiv Usaina Bolta i ekipe. Znas da nemaš šanse ali se bar nadaš (da se nećeš osramotit ako daš 110% od sebe). Ali ti onda dodaju uteg od 20kg na leđa (slabija oružja). Tad već nemaš nikakve šanse i ne vidiš svrhu uopće izaći na stazu. A onda ti još i odluce zavezati noge (sc gdje moraš upucat profića 10x da padne). Evo ja se trudim i s svim tim minusima, ali je jebeno isrpljujuće i frustrirajuće konstantno bit topovsko meso. Battlefield multiplayer blago rečeno nije namjenjen neiskusnim ni povremenim igracima. Ako nisi prof - pregaze te ko zeca. A tu je neizostavna taština, ne samo na našim već još i više na stranim serverima. Kad ekipa lvl 20+ skuži da su u slabijem timu pređu u jaci. Ako im kazes da se vrate jer nema smisla ili odu ili kazu "nemam volje igrat s noobovima". Ali ima volje 2 sata gazit te noobove lvl 1-6 s timom sastavljenim od lvl 25+ koji je uz to i brojcano nadmocniji..

Jos je najbolje rano ujutro kad ostane par igraca pa se dogovorimo, ali overall se može nać dosta minusa.