Citiraj:
Autor Visage
Ne pratim vise pa ne mogu suditi objektivno. Ali do sredine 90-tih, HR je imala jednu od najboljih timova u EU za sinhronizaciju crtica. To ne samo da su bile majstorske sinhronizacije vec su i likovi imali posebno osebujne glasove koji su cesto namjerno odskakali od originala. Zbog bogatstva nasih lokaliteta, uvijek su ih na zabavan nacin koristili. Trebam li spomenuti da je Marotti od samih vlasnika licence proglasen za najbolju lokalizaciju nakon samog originala. Ameri su mu dosli i rekli : ma ne da zvuci, pa on izgleda kao Kremenko 
|
Slazem se i dodao bih da je i njegova sinkronizacija Gargamela takodjer odlicna. Gledao sam u novije vrijeme neku drukciju sinkronizaciju Gargamela i nije to to. Prije nekoliko godina za bratica sam nabavljao novije crtane filmove i ta sinkronizacija je losa ne samo po izboru glasova nego se glumci koji daju glas likovima ne uzive i cesto pokvare sam crtani film.
Cast izuzecima jer ima i dobrih sinkronizacija dugometraznih anim. filmova, ali nije to k'o prije.
Proc: AMD X2 3800+ cooled by TT BigTyphoon Matična: ABIT AN8 SLI RAM: 2x512MB OCZ Platinum EL rev2 PC3200 Grafička: SAPPHIRE ATI RADEON HD3450 256MB HDD: WD 40GB i Samsung 160GB @ 7200 RW:DVD-ROM Pioneer DVD-106 PSU: 420W Xilence RedWing
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again."
--uoɥʇʎd ʎʇuoɯ--
|