View Single Post
Staro 22.03.2010., 23:20   #219
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp

H@rdc0r3M1nD's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Malo sam gledao ovaj thread i ovo mi je više nego upalo u oko.... tako da bi ja prefrazirao malo to:

Ti nisi običan korisnik,ti si samo nesposoban za samostalan život.

U doba broadband interneta tako nešto izjaviti je paradoksalno smiješno,debilno i opet smiješno.

Po tome bi se svaki kupac auta mogao žaliti da je kupio Passat 3.0 V6 4x4 i da kao običan korisnik nije mogao znat da auto loče 15 po gradu i 20 na autocesti kad ga stisne 240.... te ga reklamirat nakon dionice ZG-RI.... ili kupit Braun shaver u engleskoj i pokušat reklamirat zato kaj ga nemreš s tim punjačem punit u Hrvatskoj .... ili uzet u T-Comu na produljenje pretplate neki fon i onda se ić žalit da zaš se nemre Tele2 kartica u njega staviti....

Ja neznam,jel ja jedini dobro poučim svaki K prije nego išta kupim? Jel stvarno postoje ljudi koji na slijepo odu kupit ovo & ovo jer im lijepo zgleda bez da prethodno provjere neke najosnovnije parametre??? Očigledno Yess
Ti si malo hrabar na rijecima... da nekazem cinican... sto se tice kompjutroskih komponenti, obican sam korisnik i vjerujem da znam manje od 90% ljudi na ovom forumu. i zasto nebih bio sposoban za samostalan zivot? ti mislis da imam vremena i volje detaljno proucit prije nego sto odem kupit svaku stvar? tebi svaka cast ako je tako... Trazim najvise sto mogu dobit za odredenu svotu novaca i to mi je najbitnije (najbolji omjer cijene i kvalitete)
A lijep primjer navodis, auti su mi struka pa bih ti mogao objasnit koju stvar al neda mi se pametovat (kao sto ti meni cinis)...
H@rdc0r3M1nD je offline   Reply With Quote