Citiraj:
Autor trouble
Malo sam gledao ovaj thread i ovo mi je više nego upalo u oko.... tako da bi ja prefrazirao malo to:
Ti nisi običan korisnik,ti si samo nesposoban za samostalan život.
U doba broadband interneta tako nešto izjaviti je paradoksalno smiješno,debilno i opet smiješno.
Po tome bi se svaki kupac auta mogao žaliti da je kupio Passat 3.0 V6 4x4 i da kao običan korisnik nije mogao znat da auto loče 15 po gradu i 20 na autocesti kad ga stisne 240.... te ga reklamirat nakon dionice ZG-RI.... ili kupit Braun shaver u engleskoj i pokušat reklamirat zato kaj ga nemreš s tim punjačem punit u Hrvatskoj .... ili uzet u T-Comu na produljenje pretplate neki fon i onda se ić žalit da zaš se nemre Tele2 kartica u njega staviti....
Ja neznam,jel ja jedini dobro poučim svaki K prije nego išta kupim? Jel stvarno postoje ljudi koji na slijepo odu kupit ovo & ovo jer im lijepo zgleda bez da prethodno provjere neke najosnovnije parametre??? Očigledno Yess 
|
Ti si malo hrabar na rijecima... da nekazem cinican... sto se tice kompjutroskih komponenti, obican sam korisnik i vjerujem da znam manje od 90% ljudi na ovom forumu. i zasto nebih bio sposoban za samostalan zivot? ti mislis da imam vremena i volje detaljno proucit prije nego sto odem kupit svaku stvar? tebi svaka cast ako je tako... Trazim najvise sto mogu dobit za odredenu svotu novaca i to mi je najbitnije (najbolji omjer cijene i kvalitete)
A lijep primjer navodis, auti su mi struka pa bih ti mogao objasnit koju stvar al neda mi se pametovat (kao sto ti meni cinis)...