Citiraj:
Autor mislav_os
Nema ni meni,to ti bude nakon nekih 6 mj koristenja moba,jer od otvaranja-zatvaranja poklopca kamere se izgrebe leca kamere i onda dodje do tog problema.
U vezi prasine,ma je da je magnet za prasinu,ali mislim na prasinu ispod displaya,odnosno ispod maske(izmedju ekrana i maske)...Tamo jel imas?? Ovo ostalo je normalno jer je izlozeno prasini,ali ispod displaya ne bi smjelo biti,pogotovo na tako skupom mobitelu 
|
ispod stakla i ekrana na N96 je bilo pregršt prašine, čak sam išao rastaviti mob da očistim no pošto nisam mehaničar za te stvari, počistio sam donekle ali kad sam zaklopio nazad sve i kad je maska napravila klik opet je od nekud poskakala prašina po ekranu...
to je kod nokie očito neizbježno... zasad naravno da nemam prašine na ekranu jer bi poloodio da ima nakon 5 dana...
a ovo za blic, ako je samo do ogrebotine, znači, refleksija se odbljesne od ogrebotine i zabijeli sliku... ako je samo to, uzmi marker za CD i pofarbaj po ogrebotinama da bude crno i da upije u to pogrebano pa se neće odbljesnut... :P
to mi palo na pamet... moglo bi riješiti problem...