View Single Post
Staro 22.03.2010., 23:06   #5234
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004

Npr. Meduza koja mora skinuti suncane naocale da bi nekog pretvorila u kamen, ali kod Hidre to nije bilo potrebno.

Uglavnom dosta losiji film od Harry Potter-a kojeg po odredjenim stvarima (glavni heroji, kamp) nespretno pokusavaju kopirati. Ako niste klinac mladji od 12 g. ili niste napuseni, pijani, preskocite ovaj film.
Nikad nisam mislio da cu ovo reci jer mi Harry Potter nije nesto posebno, ali radije pogledajte bilo koji dio Harrya Pottera nego Percya Jacksona i Olimpijce.
Slažem se da je film za djecu, s željom da bude konkurencija glupavom čarobnjačiću. Ali što se spoilera tiče, nisi u pravu. Skinuli su cvike i za Hidru.
http://i39.tinypic.com/equhdc.jpg-->
Citiraj:
Autor Raven_1 Pregled postova
Danas sam pogledao Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) i mogu reci da vec dugo nisam vidio ovako lose izreziran film. Da ne govorim tek o rupama u scenariju i gafovima koji su preociti u pojedinim scenama.

Npr. Meduza koja mora skinuti suncane naocale da bi nekog pretvorila u kamen, ali kod Hidre to nije bilo potrebno.

Uglavnom dosta losiji film od Harry Potter-a kojeg po odredjenim stvarima (glavni heroji, kamp) nespretno pokusavaju kopirati. Ako niste klinac mladji od 12 g. ili niste napuseni, pijani, preskocite ovaj film.
Nikad nisam mislio da cu ovo reci jer mi Harry Potter nije nesto posebno, ali radije pogledajte bilo koji dio Harrya Pottera nego Percya Jacksona i Olimpijce.
Slažem se da je film za djecu, s željom da bude konkurencija glupavom čarobnjačiću. Ali što se spoilera tiče, nisi u pravu. Skinuli su cvike i za Hidru.
http://i39.tinypic.com/equhdc.jpg

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740