View Single Post
Staro 22.03.2010., 22:59   #2212
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor kill Pregled postova
neznam šta da ti kažem, ja kad nekog pogodim coltom dvaput u glavu i eventualno jednom u tijelo, on krepa.
Ajme. :facepalm:

Početnici nemaju colt, nemaju magnum ammo, nemaju armor,...to i je bit priče. Da bi početnik ubio viši level mora imat bolji skill jer nema snažna oružja ni druge gadgetse (armor, magnum ammo). A to je smiješno, moraš priznat. Tu je HC bolji za početnike jer je razlika manja tj. šanse da upucaju veći lvl veće. S druge strane zato viši leveli preferiraju SC.

Iako je rasprava SC vs HC bezveze jer svak navija za ono gdje je bolji, kao da se dva UFC borca rapravljaju da li je bitniji ground i grappling ili boksačke tehnike. Boksač će reć da je bolja stand-up borba, jiu-jitsu majstor da je borba na podu.

@zmalamuth: imam 5 postavki, kad hodam 800dpi, kad sam u tenku 2000dpi i max 5700dpi. S 800dpi je mnogo precizniji, 1 inch pomaka miša na podlozi predstavlja 800 pixela na ekranu, s 1600dpi minimalni pomak dosta pomice cross što je loše za snajper itd.. 800dpi mi je idealna sredina uz default sensitivity, ali imam i oversized razer podlogu (45x35cm). Očito sam pobrojao metak-dva više, ali nebitno, chart jasno kaze, 7 metaka izbliza, 10 metaka iz daljine.

Cartmann je offline   Reply With Quote