Citiraj:
Autor Los Sam
To i meni nije jasno?!
Kako mogu otici u Kaufland i platiti sa karticom od tekuceg bez da mi oni zaracunaju nekakvu proviziju ako je istina to sto tvrdite? Time su oni samo na gubitku..
Znam da se meni odmah skine sa racuna, a vama uplati za 3 dana, ali sa provizijom niti prakticnog niti teoretskog susretanja nisam imao.
|
Citiraj:
Autor rendula
Meni samo nije jasno kak onda svi drugi ducani mogu tretirati debitne kartice kao gotovinu?
|
pa vrlo lako, kad imas marzu 1-2% i kad ti je provzija do 7% onda je nemoguce da je ista cijena, kad imas marzu 30-50% onda te boli k... oce ti uzeti proviziju od 5% ili nece jer ti ionako ostane dovoljno
Citiraj:
Autor Campeonato
I onda se opet mora cekat jedan dan jer nije ista banka u pitanju...
Npr, ovi u protis imaju racun u RBA, dok je ovaj uplacivao iz zabe... I protis mora cekat jedan dan... I jos ide provizija koju je ovaj platio...
Pretpostavljam da je ovo s placanjem preko debitne u trgovini i internet bankarstva gotovo ista stvar... Iovako proviziju od 2,3 kn placa vlasnik racuna s kojeg se placa(bar je tako preko internet bankarstva)..
|
kad nama uplatite na ziro racun mi tu ne placamo nikakvu proviziju i to nam je najbolji nacin placanja jer jedino na to ne placamo proviziju, i na gotovinu kad uplacujemo placamo proviziju za uplatu gotovine
ako se uplati isti u jutro onda novci sjednu isti dan bez obzira na banku osim u nekim slucajevima ali to je rjetkost