View Single Post
Staro 22.03.2010., 18:30   #2187
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
haha, a jeste se uskomeshali..

Slazem se sa svime sto je Neo rekao, jer mi djeluje najobjektivnije.

Ali takodjer se slazem i sa Hammerom, osim u onom dijelu da je igra sranje.. jer je meni odlicna !

Ja mislim da sam prvi spomenuo medic exploit na ovom topicu.. Mansky se opravdano uzjogunio jer je ispalo da je Hammer popljuvao direktno njega, ali covjek je samo rekao svoje misljenje o jednom principu, koji je i po meni lejm.. ali to je samo nas stav.. ja osobno ne osudjujem nikakav nacin igre, jer bar ova igra daje manevarskog prostora svojim igracima.. a tu je cini mi se najveci problem sto ljudi zaboravljaju da su na mjestu koje se naziva forum, gdje bi se misljenja trebala suprotstavljat, ali cim netko se malo ocese o necije zlatno tele, odma smak svijeta.. Dok smo svi zajedno slinili nad trailerima i cekali (dobro Hammer je i onda trovao - ali daj, pa topic bi bio sterilan bez njega, ie Ivo Robić fan qlub) onda smo bili slozni, sad krenila igra, hrpa problema, raznih perspektiva, pa ajmo se svi fino posvadjat

Da se vratim na "exploiterski" nacin igre.. ja osobno, isto ne volim biti dio takvog dobitnog tima.. kad vidim da moj tim koristi neku vrlo efektivnu shablonsku tehniku, i njome doslovce siluje protivnicki onda najradje predjem u taj suckerski i dam si za izazov da im je pokusam raz*ebat.. a tim sa vise od dva medica, na manji broj igraca je nista drugo nego exploit. Ja sam vec jednom prepricao jednu anegdotu na temu.. jos u beti se ja i 4 rabadzije nismo doslovno mogli spustit s brda, jer su nas 5 medica i jedan dipl. ing doslovno rasturali tom banalnom taktikom.. Ja se sletim, ubijem dvojcu, treci mene, ozivi ove i tako u krug.. probas s tenkom, mine posvuda - goris u manje od minute.. i jednostavno nije bilo izlaza.. tocnije ulaza.. a organizirat ove moje preko chata i sad da ne moram quitat k'o sroljo, partija vec izgubljena, idem im malo zagadit zivot.. i fino snajper i na brdo. Oni se fino revajvaju, a ja skupljam fragove,.. na kraju sam ih tako utamanio, da su se uz*ebli do te mjere, da su ih ova moje 4 nooba pregazila svojim assault klasama.. dok ovi nisu quitali ..i super svakom svoje.. ali onda se nadje hrpa koji proklinju snajpere, da su ovo, da su ono.. pa koliko god puta me je iz neke pripizdine dekapitir'o neki Recon, da nisam ni skuzio odakle.. isto toliko puta bar sam naletio sa svojom full auto strojnicom na jednog takog' koji se nije stigao povuci, ili je jednostavno preglup da promjeni klasu na vrijeme.. pa ga progur'o kroz fleischmashinu, dok je on jadan pokusav'o switchat na pistolj, ili sto god. Tako da sve ima svoju ahilovu petu.. Dovoljno je da ti se jedan od time probije iza linija, i vec nakon pola min. imas infestaciju iza ledja.. i sad ti docekaj to sa bolt action puskom u rukama.. pa da ubija samim repetiranjem, opet si jeb*na stranka.. Al' ne, (HC) snipera bi trebalo iskorijenit iz ovakve igre, pa da svi budemo medicinari, i medjusobno si jaja zamatamo u gaze ...

Po meni bi ju trebalo dodatno balansirati, tako da u svaki tim, moze tocno po jedna klasa od svake.. i onda imas odlicno izbalansirane timove, a ne Recon, ili Medic spam.. a onaj 'ko bas hoce biti ovo, ili ono,.. onda neka to bude sam sa sobom u svom' timu, pa neka proba tako solo biti efikasan. Ako zelis biti dio dobrog' tima, bit ces bome ono sto im fali u tom' momentu

btw kako vam ide skupljanje onih golden stars, ili kako vec ?