Pa,koja je svrha medica u igri,uopće?!
Normalno da je svrha da budemo,kako ti kažeš - neuništivi (što nije istina,ljudi padaju,ja ih pokrpam i idemo dalje).
To nije nikakav Godmode,ni ništa slično...to je jebeno bojno polje i ovo je ratna simulacija,shvati to brate mili.
Po tebi bi bilo najbolje da svi samo trče kao u Cod-u i šamaraju rafale jedni po drugima,a teamwork - to nešto za jesti?
Kakva nebuloza,anbelivbl.Znači,ako nije team deathmatch iz cod-a u igri,možemo zaboraviti igru?
Što se tiče kampera,ne whineam,već sam samo potvrdio što je Neo rekao.
Nemam ništa protiv,neka igra kako tko hoće,ja sam za timski rad i

.
Samo kažem da bez timskog rada je ovdje cilj neostvariv.Da igra svatko za sebe,ne bi bili podijeljeni u dva tima svaki po 16,24,32 igrača,nego bi nas bilo 64 na serveru i svakome bi bio samo jedan zadatak - nabij killscore do maximuma,gađaj killstreak,skupljaj bodove,spawnaj heli,šutaj mortar,itd.
Da,naravno,fale jako aimbot i wallhack *cry* *cry*.
Kako sam to samo zaboravio?

oprosti mi Bože,nisam razmišljao...
Gle,volim i ja Cod,ne previše,ali u redu je,zaigram nekad,ali tamo uopće ne moraš računati na timski rad,nema "spašavanja guzice",već samo hrpa metaka,bombi i tijela koja lete na sve strane.Meni je to booooooring,ali hej,stvar ukusa...tko voli nek' izvoli.Meni je BC2 nadjebao oba MW i toe to.
Hoću,želim i mogu igrati timski,pa kada se prilika ponudila,zašto ne?

U svakom slučaju,ako igraš kao napadač,opet će ti biti drago da ja kao medic/engineer trčim iza tebe,reviveam te,bacam ti medkit pakete i popravljam vozilo da možeš šamarati protivnike.
(osim ako baš želiš umrijeti da bi promijenio klasu^^ - što se jučer dogodilo,lik kempa,ja ga reviveam jedno 8-9 puta,na kraju dođe do mene i napiše :
"stop reviving me pls" lollollolol).Opet,u slučaju da igraš kao defender i držiš liniju,ne daš protivniku da se približi bazi (što je i cilj),OPET će ti biti drago ako imaš medica/engineera iza leđa.Sada reci da neće,ajde.

Ponavljam,nije to nikakav Godmode,ni išta slično debilnim hackovima u MW.

To je samo stvar igre,ako si ti bezglavan,pa si voljan kao ponosni Hrvatina trčati sa barjakom i predvoditi četu po minskom polju - izvoli,pogini.
Kao što je Neo već rekao,tražite dlaku u jajetu.Fail.Žalite se stalno na ovo i ono,OMG.Ja ovdje na topicu iam najslabiju kantu,pa se ne žalim ni na šta.Sve radi,igram,poginem,ubijem.

Većina mutanata vidi neprijatelja,drži right mouse click i ispali 322251858 šaržera u protivnik (čitaj,u vjetar,jer konj ne vidi gdje puca,puca u prazno,dok protivnik fino par metaka šalje amo,par metaka tamo i skine te) i onda kaže :
"Ah,igra je totalno sranje,treba mi 3217578875 metaka da ubijem protivnika".
lolz.
Kao što je već netko rekao,kakva bi igra bila da se sve svodi na isusov one-shot kill? Ha,dogodi se,Bože moj,što sad?
Ako ja sa medicom mogu napravit headshot,možeš i ti sa reconom one-shot kill.Meni je uspjelo par puta.
Zabrinjavajuće je kako ekipa koja sere po igri je ista ona koja okolo skače sa nožem u potrazi za dogtagovima i kažu:
"Isus mater,pa jedno tri-četiri puta sam ga priklao - njemu ništa,frajer vara."
Što je veliki lol,jr ekipa vidi nekog,krene u suicidalnu misiju nožem,pošto ne gleda nigdje okolo samo u jednu točku,za to vrijeme ga netko marka,okreneš se,izbjegneš attack i rokneš ga u bolno mjesto.
I one sheme sa kao "viši rank ima,on je opakiji,lud je skroz" - ne znam baš.Ubijam likove sa rankom 20-30.Sve je stvar u tome koliko si koncentriran i ne baziraš se samo na jednu stvar.Prilagodi se okolini,uklopi se u ekipu,igraj timski i to je sve.
EDiT: @PointDexter - to je zato što mi se sviđaš.

Ma ono,znam da stalno neka drama sa tim req-ovima,pa sam stisnuo po par puta svakome da pošalje req,tako da sigurno dođe...pošto je taj delivery sistem kao Hrvatska pošta.