View Single Post
Staro 22.03.2010., 17:30   #2183
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pa,koja je svrha medica u igri,uopće?!
Normalno da je svrha da budemo,kako ti kažeš - neuništivi (što nije istina,ljudi padaju,ja ih pokrpam i idemo dalje).
To nije nikakav Godmode,ni ništa slično...to je jebeno bojno polje i ovo je ratna simulacija,shvati to brate mili.
Po tebi bi bilo najbolje da svi samo trče kao u Cod-u i šamaraju rafale jedni po drugima,a teamwork - to nešto za jesti?
Kakva nebuloza,anbelivbl.Znači,ako nije team deathmatch iz cod-a u igri,možemo zaboraviti igru?
Što se tiče kampera,ne whineam,već sam samo potvrdio što je Neo rekao.
Nemam ništa protiv,neka igra kako tko hoće,ja sam za timski rad i .
Samo kažem da bez timskog rada je ovdje cilj neostvariv.Da igra svatko za sebe,ne bi bili podijeljeni u dva tima svaki po 16,24,32 igrača,nego bi nas bilo 64 na serveru i svakome bi bio samo jedan zadatak - nabij killscore do maximuma,gađaj killstreak,skupljaj bodove,spawnaj heli,šutaj mortar,itd.
Da,naravno,fale jako aimbot i wallhack *cry* *cry*.
Kako sam to samo zaboravio? oprosti mi Bože,nisam razmišljao...
Gle,volim i ja Cod,ne previše,ali u redu je,zaigram nekad,ali tamo uopće ne moraš računati na timski rad,nema "spašavanja guzice",već samo hrpa metaka,bombi i tijela koja lete na sve strane.Meni je to booooooring,ali hej,stvar ukusa...tko voli nek' izvoli.Meni je BC2 nadjebao oba MW i toe to.
Hoću,želim i mogu igrati timski,pa kada se prilika ponudila,zašto ne?

U svakom slučaju,ako igraš kao napadač,opet će ti biti drago da ja kao medic/engineer trčim iza tebe,reviveam te,bacam ti medkit pakete i popravljam vozilo da možeš šamarati protivnike.
(osim ako baš želiš umrijeti da bi promijenio klasu^^ - što se jučer dogodilo,lik kempa,ja ga reviveam jedno 8-9 puta,na kraju dođe do mene i napiše :
"stop reviving me pls" lollollolol).Opet,u slučaju da igraš kao defender i držiš liniju,ne daš protivniku da se približi bazi (što je i cilj),OPET će ti biti drago ako imaš medica/engineera iza leđa.Sada reci da neće,ajde.

Ponavljam,nije to nikakav Godmode,ni išta slično debilnim hackovima u MW.
To je samo stvar igre,ako si ti bezglavan,pa si voljan kao ponosni Hrvatina trčati sa barjakom i predvoditi četu po minskom polju - izvoli,pogini.
Kao što je Neo već rekao,tražite dlaku u jajetu.Fail.Žalite se stalno na ovo i ono,OMG.Ja ovdje na topicu iam najslabiju kantu,pa se ne žalim ni na šta.Sve radi,igram,poginem,ubijem.
Većina mutanata vidi neprijatelja,drži right mouse click i ispali 322251858 šaržera u protivnik (čitaj,u vjetar,jer konj ne vidi gdje puca,puca u prazno,dok protivnik fino par metaka šalje amo,par metaka tamo i skine te) i onda kaže :
"Ah,igra je totalno sranje,treba mi 3217578875 metaka da ubijem protivnika".

lolz.
Kao što je već netko rekao,kakva bi igra bila da se sve svodi na isusov one-shot kill? Ha,dogodi se,Bože moj,što sad?
Ako ja sa medicom mogu napravit headshot,možeš i ti sa reconom one-shot kill.Meni je uspjelo par puta.
Zabrinjavajuće je kako ekipa koja sere po igri je ista ona koja okolo skače sa nožem u potrazi za dogtagovima i kažu:
"Isus mater,pa jedno tri-četiri puta sam ga priklao - njemu ništa,frajer vara."
Što je veliki lol,jr ekipa vidi nekog,krene u suicidalnu misiju nožem,pošto ne gleda nigdje okolo samo u jednu točku,za to vrijeme ga netko marka,okreneš se,izbjegneš attack i rokneš ga u bolno mjesto.
I one sheme sa kao "viši rank ima,on je opakiji,lud je skroz" - ne znam baš.Ubijam likove sa rankom 20-30.Sve je stvar u tome koliko si koncentriran i ne baziraš se samo na jednu stvar.Prilagodi se okolini,uklopi se u ekipu,igraj timski i to je sve.

EDiT: @PointDexter - to je zato što mi se sviđaš. Ma ono,znam da stalno neka drama sa tim req-ovima,pa sam stisnuo po par puta svakome da pošalje req,tako da sigurno dođe...pošto je taj delivery sistem kao Hrvatska pošta.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote