View Single Post
Staro 22.03.2010., 01:27   #2150
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Brate molim te prvi si poceo sa insinuacijama da su ljudi koji igraju SC kilavi samo zato sto ti imas problema ubiti nekoga.
uopce ne zelim ulaziti u ovu jaje vs kokosh diskusiju

a iz cega si izvukao zakljucak da ja imam ikakvih problema ? Ja igram HC, gdje nema problema sa ubijanjem, remember ?

a ovaj 'kilav' opis te je ocito tesko pogodio kad si ga primio tako "hardcore" ka srcu

Uostalom kad sam spomenuo kilavce, nisam generalizirao, vec da SC omogucava svakom preteen juggernautu da pretrci tri bloka naocigled neprijatelja i prezivi pametni poput tebe ce naravno veletakticki u svom sinergijskom deathsquadu suljat' se oprezno u peterokut formaciji - da koga ne zakache slucajno 4 zalutala magnum metka, pa nedaj Boze premine

a u krajnjoj liniji je*es igru u kojoj ce ti gameplay i gusht konstantno ovisiti o 4-5 drugih majmuna i njihovoj suradnji. Kad se to desi, tim bolje, kada ne, I go with my own flow.. Ja nemam vremena visit po nekim klanovima, igrat' neke strogo organizirane 'War'ove, pobozno posjecivat isti server, i platonski se 'bondat' sa nekim srednjoskolcima, a nemam se vremena ni vise nadje*avat s tobom Sam' ti tuci mishko po softcoreu i nemoj se osjecati manje mushko zbog' toga, sto god ovakvi poput mene mislili