View Single Post
Staro 22.03.2010., 01:07   #1
BloodRed
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
K: Notebook do 8000 kuna

Pozdrav forumu,

Molio bih sve upucene za malo strpljenja i pomoci u ovom slucaju. Kao sto naslov kaze, kupujem notebook do 8000 kuna, a poseban naglasak stavljam na izdrzljivost/dugovjecnost baterije, dakle da je 8, 9 i sl. cell battery, da je 17'' ekran (ili u najgorem slucaju 16'') i odgovarajuca konfiguracija uz to (novije nesto, dual core, 4 GB RAM, disk adekvatnog kapaciteta, connectivity mogucnosti), po mogucnosti i graficka koja moze zadovoljavajuci ''vrtjeti'' i nezahtjevnije aktualne igre, iako shvacam da to i nije bas domena notebookova.
Pocetnik sam u biti sto se toga tice, nisam nikad imao notebook, al cijenio bih bilo kakvu pomoc i preporuku, koji tip prijenosnika da uzmem (koliko vidim po pricama svi uglavnom kazu da je to HP, ili Toshiba, ili MSI kao neki najbolji omjer cijene i kvalitete, itd.), gdje, itd.
Sto se baterije tice, citao sam na forumima i po specifikacijama da neki notebookovi imaju opcije narucivanja tzv. extended life batteries ili ultra life batteries i sl., ili biranja 6 cell ili 9 cell, pa sad, ne znam koliko je takvo sto skuplje, koji su to sve modeli, da li je uopce moguce takvo nesto naruciti u nasim krajevima, al bih volio da se radi bar o nekom 9 cell battery prijenosniku, mada, moram reci da ne znam koliko je realno za ocekivati taj battery life i koliko se krece sa tim batteries il ovim extended life i slicno...

Hvala.
BloodRed je offline   Reply With Quote