View Single Post
Staro 22.03.2010., 00:17   #2148
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
@More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru
Brate molim te prvi si poceo sa insinuacijama da su ljudi koji igraju SC kilavi samo zato sto ti imas problema ubiti nekoga. Magnum ammo je savrseno izbalansiran i nalazi se u Specijalizacijama koje uticu na oruzje. Nemozes imat "jaku" pusku (magnum ammo) + "preciznu" (grip) i usto jaci explosive dmg. Kladim se da su na HC-u vozila u totalnoj banani jer ekipa moze uzet engineer klasu + explosive dmg i ovnat kako sa puskom tako i sa rpgom. Ili medic sa gripom na LMGu moze snipat sa pola mape.

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15..
Pa oprosti ja i ganjam objective i ubijam po potrebi a to nekolicina moze potvrditi sa PCE servera. Najlakse se zalit kako igra ne valja a ni slucajno "poraditi na sebi". I ja sam u startu imao problema sa igrom dok nisam shvatio da se ona mora igrat timski. I naucio sam sada da gledam na radar i da se ne odvajam od svojih suigraca. Lako je tebi na HCu se popet na onaj krov, ko sto si pricao, i skinut njih 5-6. To ova igra ne propagira i zato su oruzja balansirana kako trebaju biti. Ako hoces cod-like game onda igraj HC ali nemoj SC igrace nazivati kilavima.
Moree je offline   Reply With Quote