Citiraj:
Autor Visitor Q
@More pricas bezveze.. magnum ammo je koliko sam cuo nekakav perk koji izaberes na ustrp neceg' drugog i uopce ne ulazi u jednadzbu.. da ne spominjem sto je sam koncept nekakvog super streljiva koje ubija tek' iz 4. totalna sprdachina.. ili se ti to mozda zalazes da uz magnum ammo budes HC igrac na SC-u ? Toliko o tvom' k/d ratiu... vjerujem da su noobovi nizeg ranka odusevljeni kada te napune olovom s ledja, pa se okrenes i eutanaziras ih sa svojim 'magnum' punjenjem, te ti se dive kao pravom maheru 
|
Brate molim te prvi si poceo sa insinuacijama da su ljudi koji igraju SC kilavi samo zato sto ti imas problema ubiti nekoga. Magnum ammo je savrseno izbalansiran i nalazi se u Specijalizacijama koje uticu na oruzje. Nemozes imat "jaku" pusku (magnum ammo) + "preciznu" (grip) i usto jaci explosive dmg. Kladim se da su na HC-u vozila u totalnoj banani jer ekipa moze uzet engineer klasu + explosive dmg i ovnat kako sa puskom tako i sa rpgom. Ili medic sa gripom na LMGu moze snipat sa pola mape.
Citiraj:
Autor Visitor Q
a k/d ratio ti u ovoj igri apsolutno nema veze sa skillom.. ti mozes navaljivat konstantno na objectives i ginit ces masovno, ali ces vrlo vjerovatno takvim nacinom igre na kraju ipak odnijeti pobjedu.. Ja s druge strane mogu sjediti na nekom krovu i kroz cijelu partiju ukempirat 10 killova i imat' k/d ratio 10 ! Pa ujedno bit' srednja zalost za svoj team.. Uostalom vataj se iskljucivo vozila, pa ces za god. dana imati k/d ratio 15..
|
Pa oprosti ja i ganjam objective i ubijam po potrebi a to nekolicina moze potvrditi sa PCE servera. Najlakse se zalit kako igra ne valja a ni slucajno "poraditi na sebi". I ja sam u startu imao problema sa igrom dok nisam shvatio da se ona mora igrat timski. I naucio sam sada da gledam na radar i da se ne odvajam od svojih suigraca. Lako je tebi na HCu se popet na onaj krov, ko sto si pricao, i skinut njih 5-6. To ova igra ne propagira i zato su oruzja balansirana kako trebaju biti. Ako hoces cod-like game onda igraj HC ali nemoj SC igrace nazivati kilavima.