Tema: Nokia N97
View Single Post
Staro 21.03.2010., 22:39   #77
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Ma nek se napushi i Nokia i Mobis,evo moja N97 je stara 2 mjeseca,isto mi se pocela grebat leca...i sad skuzim kako imam dobrano prasine ispod displaya. Kad im odnesem da mi ociste,ocistit ce(a mozda i nece poznavajuci Mobis ) i opet ce ulazit prasina. Ima li tu pomoci?? Da saljem Nokiji mail u vezi toga? Jer ne mogu vise trpit njihova sranja,vec cetvrta Nokia sa prasinom ispod displaya(sve 4 su u svoje vrijeme bile preko 3000kn). Sramota...nista drugo.

freak10,sorry sto upadam u temu,ali da bezveze ne otvaram novu... Treba im stati na kraj vec vise,nek pocnu pravit te mobitele kak Bog zapovijeda. Uostalom,i sam ces vidjet kad odneses svoju N97 na popravak kakva ce ti se vratiti(ako je zaprime uopce).
da se nadovežem... baš neki dan riješio N96 sa hrpom prašine ispod displaya... i kupio N97 i pričao sa frendom kaj ju ima, odmah me upozorio na te ogrebotine sa poklopcem od kamere i kaže da je nokia to priznala kao tvorničku grešku, ali mobis ne... hahahah... on je to riješio tako da je isčupao cijeli taj poklopčić i sad nema problema...

a ta prašina, bome, malo je nokia magnet za nju... jbg... čini se da je to mana koju ne možeš zaobići...

@freak10, nije ti ta bijela slika sama po sebi, nego dobijas odsjaj blica u ogrebotini i zato se stvara bjelina na pola slike... znači, prepoliraj to ili promijeni pola kučišta moba tako da nemaš tu ogrebotinu između blica i kamere pa neće biti bijela slika... a poklopac, ako te ne smeta kaj ga nema, jednostavno skini pa se nebu grebalo... ili otvori i nemoj zatvarati...