To mi je stvarno tesko za povjerovat iako ne iskljucujem da je moguce , debitne kartice kao sto su kartice TRG-a po defoltu rade kao gotovina , dakle kupis nesto u ducanu skine se iste sekunde s tekuceg, to sam siguran.Sad ispada da od tog trenutka skidanja novci stoje u nekoj buffer zoni i onda za tih 3-7 dana tek sjednu vama , to velim mi zvuci malo neobicno buduci da ako znamo nacin funkcioniranja POS uredaja , da su oni umrezeni svi jednako kao sto su npr bankomati ili internet bankarstva(sto ce reci:sve sto provedes na jednoj od tih "tehnologija" u istom je trenu vidljivo i na ostalim, da sad ne duljim na koji nacin to ide ) tako da je kazem tesko shvatiti zasto bi trebalo toliko dana da sredstva "sjednu" na vas žirac, a kamoli da banka od te svoje uzima proviziju od par posto.
Sta to dodje kao provizija za koristenje POS aparata?
mislim meni to nije problem , dignes cash na bankomatu koji je 300 metara od protisa , tak svejedno, ali eto cisto da razglabamo malo
kreditne kartice su mutna voda i tu vjerujujem da ima delaya , i opcenito mislim da nisu neko rjesenje poglavito za kupce