View Single Post
Staro 21.03.2010., 17:38   #2132
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Pa neznam bas...to ko da ja kazem da je SoftCore bolji zato sto moras imati vise skilla da ubijes nekoga i ne mozes drzati "win button", sprejat ko lud i gledat neprijatelje kako padaju ko muve.

IMO Softcore je napravljen tako da se isforsira Squad Play. Niko se ne moze ponasati kao rambo. Na Hcu mozes cijelo vrijeme igrati sam, uletiti medju neprijatelje i rjesit trojicu-cetvoricu bez problema. Ja otkad igram online Fps igre, stalno soliram i rusham. COD sam jedino tako igrao, bjezao od svojih. A u BC2 sam shvatio da taj pristup ne pije vodu. Treba se igrati timski jer solo nemas sanse.
Ako imas primarnog skilla, napravit' ces headshot i poslati baju u respawn prije nego on tebe nafiluje sa ona 3-4 metka koja su potrebna za kill (u HC-u) ako ne, onda ce sekundarni skill doci u prvi plan jer ce presuditi tko ce prije i preciznije isporuciti ona vec spomenuta 3-4 metka u metu. Kako god. okrenes onaj dodatni headshot ili 15 metaka u softcoreu mogu biti samo nonsens i nista drugo. Eventualno 'grace space' za kilave igrace da lakse opstaju na 'bojistu' :Rolleyes: Vidis blesu na sred ceste ispucas na njega cijeli okvir taman dok on shvati sto se dogadja, da bi na zadnjim snagama stigao zbrisati iza neke kante, a ti fino reloadaj, pa onda kad si takav skiller raznesi odma i kantu sa sljedecih 30 metaka

p.s. sprejanje uopce ne funkcionira, ni u HC-u, kad god. sam panicno leg'o na left click, gotovo uvijek sam zagriz'o prashinu prvi..

Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
S 3 metka ubijes troje ljudi, dodjes s ledja i onda samo pikas nozem jer se nitko ne snalazi...
ma s koja to tri metka !?? Mozda 3 "metka" iz RPG-a

u HC-u isto treba solidna gomilica metaka da bi ubio nesh', osim iz snajpera, i to samo Bolteri ubijaju iz prve, dok su ovi skraceni i priguseni nerfani na dva.