Citiraj:
Autor dean225
Konačno sam se našao u mediku!!  prestrasan mi je. Sada treba još popraviti negativan kill-death ratio. Počinje mi se lagano svidat igra. Polako je i ekipa skuzila igru, sada smo pravi team. Kretenski je napravljeno da 99 % nemaš izgleda protiv likova većeg levela. Da se pohvalih da me lik ubio nožem kroz zid. 
|
Da. Jednom dođem iza leđa liku s onom medicovom pušćetinom, desni klik i deri po njemu s 4-5m. Kako držim okidać tako mi crossover pokazuje da ga pogađam, on me skuži i zakolje me nožem.

Volio bi ga vidit u praksi kako šeta s nožem nakon što je dobio par metaka iz one puščetine pa makar u noge, isto tako da me ubije nožem, zveknuo bi ga kundakom u čelo.
Medic nema nikakve svrhe na samom početku, ne možeš ni davat pomoč ni oživljavat, samo bit topovsko meso za druge. Ali je ok da kasnije kad pređeš da nervirajući početnički nivo dobiješ više bodova kako ekipa ne bi igrala samo za sebe. Iako danas, izabrao praznu mapu da se učim letit, dođu 2 lika lvl 24 i 27 i namjeste se na poziciju i ubiju me čim me respana, imao k/d ratio 0/27. Ne bi ni tad odustao da nisam morao otić. Ne znam koji je njima gušt, ali s druge strane na meni su skupili preko 2000 bodova..