Citiraj:
Autor Los Sam
Kako vam se svidja nova web-stranica od Protisa?
Meni je dosta bolja, pogotovo za linkanje na forumu, ali me smeta sto kada dodjes na kraj tekuce stranice moras za odabir slijedece ponovno skrolati gore sto ubija kod pregledavanja.
Memorija DDR2 1066MHz 1GB Kingmax
|
evo stranica je popravljena (ako ste mislili na pager koji je bio samo na vrhu stranice pa se moralo skrolati, sada je dodan i na dno)
Citiraj:
Autor CyCl0p$
protis posluje protuzakonito sto se tice cijena, em sta reklamiraju cijene za gotovinu (a to se ne smije tako, nego mora biti "normalna" cijena i onda ti on moze odobrit rabat), em sta ne tretiraju debitne kartice kao gotovinu, potpuno izvan pameti.
a sto se tice njihove politike s dobavljanjem robe, ciganska posla.
|
mi radimo iskljucivo po zakonu, to sto smo imali vec 40 inspekcija do sada valjda to i potvrdujem, do sada nisu utvrdili ni jednu nepravilnost u nasem radu. U trgovini sve cijene koje imamo istaknute su "normalne" cijene na koje se kasnije odobrava 5% popusta sa debitne kartice i 10% popusta za gotovinu, na webu su cijene za sve nacine placanja a na nabavi.net se mora iskazati cijena za gotovinu sa uracunatim popustom i PDV-om sta i pise na dnu njihove stranice
a kad si ti vec pri "zdravoj pameti" onda objasni kako ce cijena za kartice biti ista kad banke uzimaju do 7% provizije nama + sta novci sjedaju do 30 i vise dana od kada kupcu skinu sa racuna, ako imamo na laptopu marzu 1% i damo ga po istoj cijeni kao i na karticu to bi znacilo da poslujemo sa minusom, ako nam ti dogovoris u banci da ne uzimaju proviziju na kartice onda ce biti ista cijena plus sta cemo tebi dati da uzmes sta hoces od artikala do 20.000 kn vrijednosti ili ti isplatimo kes pa kupi gdje ti odgovara, jel to posteno?