Citiraj:
Autor S3arch1ng
kako sam i sam razmišljao o kupnji ovog monitora, proveo sam dosta vremena u potrazi za nekim dobrim review-om...nabasao na jedan talijanski forum na kojem je thread od jedno 100 stranica o dotičnom monitoru (tj. njegovom prethodniku, ali razlika je navodno samo u priključcima)...uglavnom, rezime tih 100 stranica je da je bleeding njegova najveća mana (jasno uzmimo u obzir da je tn)...čak je dosta postova u kojem ljudi tvrde da se bleeding pojavio tek kasnije, nakon određenog vremena upotrebe (npr. 2, 3 tjedna)...kod nekih je više izražen, kod nekih manje...uglavnom, svi se slažu da je monitor (još ako uloviš pravi primjerak) jako dobra kupnja i nemaju nekih zamjerki, čak štoviše, svi su jako zadovoljni s njim ako uzmemo u obzir navedeno...
|
Pa ono.
TN-ac je. Ekipa koja se kuži u zaslone zna kaj mogu očekivati od njega. A taj backlight bleeding je izražen. Mislim, ruku na srce ali za ovakvu cijenu se zna da se nekaj očito moralo žrtvovati. A cijena je brutalna.
Osobno ovaj radni prostor (jer za radnu okolinu njegove mane ne smetaju kaj god određeni ljudi konstantno tupili) ne bi mijenjao za ikaj drugo. Jedino bi mi bilo još draže da je rezolucija 2560x1600.